VERDENS MEST LUKSURIØSE DOUCHE-TOILET

Med lanceringen af douchetoilettet ”NEOREST WX2” har Japanske TOTO overgået sig selv. Det er designet til komfort og velvære og spækket med visionær teknologi. Det er intet mindre end verdens mest luksuriøse og teknologisk overlegne douche-toilet.

”NEOREST WX2” ligger i den dyre ende men TOTO har masser af douche-toiletter til konkurrencedygtige priser toto-skandinavien.com.

09.10.2023

Sponseret

TOTO

Japansk Perfektion
Japanske TOTO, er verdens største og mest erfarne producent af douche-toiletter. Med ”NEOREST WX2” viser giganten sit ypperste på ALLE parametre, når det gælder japansk perfektion. Her er alle TOTOs banebrydende teknologier samlet i ét produkt - pakket ind i et super lækkert og minimalistisk design - der allerede i 2023 har opnået to internationalt anerkendte designpriser: IF DESIGN AWARD og Reddot design award.

Funktioner som kun findes hos TOTO
Her er et udsnit af de teknologier, som kun findes hos TOTOs produkter – se dem alle på toto-skandinavien.com

 • Blid og grundig intimvask i flere varianter og med varmeregulering. Vandets bevægelse i strålerne er enestående. De kan ses i videoer på toto-skandinavien.com under punktet ”Teknologier/Enestående vaskefunktion”.
 • Selv-rensende toilet: Zirkon belægning: Denne meget hårde belægning med titaniumoxid er konstrueret, så snavset bæres på en hinde af vand, og ikke sætter sig fast i kummen. UV-lys ”ACTILIGHT”: Når låget lukkes aktiveres UV-lyset, der nedbryder organiske materiale og bakterier i en såkaldt ”fotokatalyse”. Det er titaniumoxid i belægningen, der er katalysatoren, som gør denne proces mulig. Dette er en miljøvenlig teknologi til at skabe rene overflader.
 • Vask af dyse og kumme med elektrolysebehandlet vand - EWATER+, som toilettet selv danner, og som ikke belaster miljøet. Det sikrer et hygiejnisk miljø, hvor snavs ikke opstår, og hvor livsbetingelserne for bakterier og virus er fjernet.
 • Vandtåge forhindrer snavs i at sætte sig fast - PREMIST: Lige inden brug sprøjtes en fin og umærkelig vandtåge ud i kummen. Det er med til at forhindre, at snavs sætter sig fast i kummen. Derfor udgør denne funktion et godt ”makkerpar”, med den hårde og smudsafvisende belægning, som findes i alle TOTOs toiletter og douchetoiletter.
 • Tørring med regulering af varme og tørretid. Her sendes varmen ud i en bred bølgende vifte.
 • Sæde og kabinet af porefri silikonelegering, der afviser snavs og er nem at gøre ren.
 • Ekstremt lavt strømforbrug: Med en intelligent energisparende dvalefunktion, tillærer toilettet sig til brugernes adfærd og går i dvale, når det ikke bruges.
 • Luksuriøs fjernbetjening i børstet aluminium, med hukommelse til fire brugere.

Hygiejnefunktioner på alle TOTOs toiletter og douchetoiletter
Alle TOTOs toiletter og douchetoiletter/WASHLET har tre vigtige hygiejnefunktioner. Tilsammen forhindrer de bakterier og virus i at samle og sprede sig – og er grundlaget for TOTOs særlige hygiejnecertifikat. Det er:

 • Det effektive Tornadoskyl – Tornado Flush.
 • Kantløst design uden skyllekant.
 • Glat og smudsafvisende overflade CeFIONtect.

Denne artikel er del af et tema:

Tema om Sanitet & Vandbehandling

Badeværelserne i de danske hjem har udviklet sig enormt gennem tiderne. Fra starten var det en luksus for de få -  i dag er det at finde i alle hjem, men i utallige udformninger. Leverandørerne tilbyder et væld af muligheder – i alle prisklasser. Men fælles for dem alle er, at det skal være rent vand, der kommer ud af bruseren. Og selvom vi i Danmark er begunstiget af rent vand, er der udfordringer. 

Mere fra...

23.02.2024TOTO

Sponseret

Her kan bakterier og vira ikke gro!

12.02.2024TOTO

Sponseret

TOTO – en del af oplevelsen på Japansk restaurant

29.01.2024TOTO

Sponseret

Stor indsats for miljø og bæredygtighed

22.01.2024TOTO

Sponseret

Et japansk badeværelse er noget helt særligt

28.12.2023TOTO

Sponseret

Vask efter toiletbesøg sparer papir og ressourcer

11.12.2023TOTO

Sponseret

Douchetoilettet med enestående vaskefunktion