Verdensnyhed – mikromanometer til måling af lufthastighed, flow og tryk.

Elma Instruments A/S lancerer på VVS’13 et nyt ventilations måleinstrument P4600-ST. Instrumentet er beregnet bl.a. til lufthastighedsmåling med pitotrør, trykmåling i kanaler og differenstryk over filtre.

Instrumentet er udviklet for at dække et specifikt behov for professionelle måleinstrumenter i høj kvalitet, med et moderne design og en let anvendelig brugerflade.

P4600-ST er et helt nyt medlem af BLUE serien, som nu både dækker over manometre, fugtmålere og røggasanalysatorer - Ens for dem alle er deres fysiske størrelse, stor farveskærm, nemme betjening og høje præcision, tilmed beskyttet af en solid gummikappe.

Instrumentet gør flow og trykmåling til en leg. Der er mulighed for at foretage målinger af luftens hastighed og flow. Manometret har trykmålinger og differenstryk samt lækagetest funktion med valgfrie alarmgrænser og testtid. Der er indbygget Bluetooth interface, og resultatet kan udskrives med tid og dato til en trådløs printer eller gemmes på SD kort.

Instrumentets store 4 linjers farvedisplay bevirker at displayet kan aflæses under alle tænkelige forhold, hvilket giver brugeren sikkerhed for korrekt aflæsning og minimerer tidsforbruget ved hver måling. Displayet viser aktuelt tryk/hastighed eller flow samt Min/max værdierne og trykfaldet hele tiden. I opsætningsmenuen kan vælges mellem enheder så som mbar, Pa osv. hvilket gør det let at udveksle måleresultater med andre, uanset hvilken måleenhed de normalt anvender.

Målecellen kan nulstilles ved blot et enkelt tryk, og det er muligt at vælge K-faktorer, så man til hver en tid opnår de mest korrekte målinger.

Det indbyggede opladelige batteri. oplades fra en strømforsyning med mini-USB. Manometrene har hold funktion, valg af enhed, valg af område og nulstilling.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk

Mere fra...

12.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Nye termiske kameraer fra Teledyne FLIR

11.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Comemso Mini Charger Tester

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj

22.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Elspec PureBB elkvalitetsanalysator