Vi byder Markus Dangel velkommen til Geovent

I sin nye rolle vil Markus' viden og erfaring inden for salg og procesventilation uden tvivl styrke vores bestræbelser på at levere den bedste service og de bedste løsninger til vores kunder. Vi er overbeviste om, at Markus vil være en værdifuld udvidelse af vores team.

Vi er glade for at byde Markus Dangel velkommen til Geovent som vores nye regionale salgschef i Tyskland. Foto: Markus Dangel

10.04.2024

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

Markus bringer friske perspektiver og lang erfaring, som stemmer overens med vores engagement i praktiske og effektive løsninger samt et højt serviceniveau. Vi er begejstrede for denne udvidelse af vores tyske salgsteam, som nu har tre medlemmer: Klaus, Michael og Markus, der tilsammen vil forbedre vores lokale tilstedeværelse.

Vi håber, at I vil tage godt imod Markus, og vi ser frem til at se den positive indvirkning hans arbejde vil have på vores kunder og hele Geovent-teamet.

Med sine egne ord udtrykker Markus: “Jeg er virkelig spændt og ser frem til for alvor at komme i gang med at servicere markedet i Syd- og Østtyskland, dækkende postnumrene 7, 8, 9 og 0. Jeg kendte allerede Klaus Schmitt før jeg kom til Geovent og har nu mødt Michael. Jeg er sikker på, at vi bliver et godt team. Mit første indtryk af Geovent er fantastisk. Jeg synes at Geovent er meget up-to-date, og deres arbejde med bæredygtighed er virkelig imponerende. Jeg har også mødt mine øvrige nye kollegaer, og alle er venlige og imødekommende. Der er en stærk familiefølelse, og holdånden hos Geovent er meget inspirerende.”

Mere fra...

08.05.2024Geovent

Sponseret

Casestory: Geovent udsugningssystem beskytter brandmænd på brandstationen i Rosbach, Tyskland.

01.05.2024Geovent

Sponseret

Nyt produkt: GT Ultra Svejse- og slibebord!

24.04.2024Geovent

Sponseret

Geovent har opnået patent på ESA arm

10.04.2024Geovent

Sponseret

Vi byder Markus Dangel velkommen til Geovent

08.04.2024Geovent

Sponseret

Case story: Forbedret arbejdsmiljø med Geovents gennemtænkte løsninger

05.04.2024Geovent

Sponseret

Ventilationsaggregat til tagmontering