Vi er glade for at byde Ketharran velkommen til Geovent som vores nyeste marketingpraktikant!

Ketha bringer friske perspektiver og en ægte passion for marketing, hvilket harmonerer med vores forpligtelse til innovation og fremragende arbejde.

På billedet ser du Ketha sammen med GeoGo, den mobile udsugningsenhed, der er tilgængelig i forskellige versioner. Bliv med os i at byde Ketharran velkommen til Geovent!. Foto: Ketha sammen med GeoGo

11.01.2024

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

Ketha bringer friske perspektiver og en ægte passion for marketing, hvilket harmonerer med vores forpligtelse til innovation og fremragende arbejde. Hans ankomst kommer på et afgørende tidspunkt for Geovent, da vi fortsætter med at vokse, og Ketha er klar til at bidrage med sine færdigheder til vores dynamiske marketingteam.

I løbet af Kethas praktik vil han dykke ned i forskellige marketingaspekter, lige fra at udforme overbevisende indhold til at udforske innovative strategier. Derudover vil Ketha spille en afgørende rolle i at styrke Geovents globale tilstedeværelse med fokus på at drive vores eksportinitiativer og befæste vores position på internationale markeder!

Vi er overbeviste om, at Kethas engagement for fremragende arbejde og innovative tanker vil bidrage væsentligt til vores bestræbelser på at erobre nye områder. I hans egne ord udtrykker Ketha: “Jeg er utrolig glad og taknemmelig for min praktikplads hos Geovent. Fra den allerførste dag blev jeg varmt modtaget, og alle har været utroligt støttende. Jeg har allerede fået tildelt mine første projekter og føler mig som en integreret del af virksomheden. Jeg er virkelig imponeret over Geovents mål om at udvide deres internationale tilstedeværelse og lave konstante forbedringer. Jeg ser frem til at bidrage til dette mål som en dedikeret praktikant.”

#NytHoldmedlem #MarketingPraktik #GlobalEkspansion #Geovent

Mere fra...

10.04.2024Geovent

Sponseret

Vi byder Markus Dangel velkommen til Geovent

08.04.2024Geovent

Sponseret

Case story: Forbedret arbejdsmiljø med Geovents gennemtænkte løsninger

05.04.2024Geovent

Sponseret

Ventilationsaggregat til tagmontering

05.03.2024Geovent

Sponseret

Ny regionale salgschef hos Geovent

29.02.2024Geovent

Sponseret

NYHED: Opdatering af Geovent slangeruller til udstødningsgasser

16.01.2024Geovent

Sponseret

Rejsegilde på vores nye produktionshal