Vi har travlt - og byder Marianne og Jesper velkommen

Da aktiviteterne stadig i vækst, har vi ansat Marianne Glud Melgaard som logistikelev på vores lager. Samtidig har vi ansat Jesper PF Olesen som operatør i vores produktionsafdeling.

31.01.2023

Sponseret

Geovent

Marianne er "voksenlærling". Hun har tidligere haft forskellige stillinger og har et ønske om at blive uddannet til professionel logistikmedarbejder. Vi er glade for at hjælpe Marianne - og os selv - med at opfylde dette ønske.

Jesper er færdig med gymnasiet og vil hjælpe os med forskellige opgaver i produktionen. Han er motiveret for at arbejde i en produktionsafdeling, mens han overvejer, hvilken uddannelse han vil tage.

At give unge mennesker en chance for at få et job og at uddanne medarbejdere til at få en stærkere position på arbejdsmarkedet er nogle af vores bestræbelser mod at opfylde FN's 17 bæredygtighedsmål nr. 8.

Marianne og Jesper holder den nye MultiBox IV, som er en kontrolenhed med mulighed for at reducere CO2-udledningen fra industrielle udsugningsanlæg. Anvendt sammen med en frekvensomformer og andre automatik produkter vil CO2-reduktionen oftest være endnu større. MultiBox IV hjælper os – og vores kunder - med at opfylde FN 17's bæredygtighedsmål nr. 3.

Vi er glade for at byde Marianne og Jesper velkommen til vores team.

Mere fra...

16.01.2024Geovent

Sponseret

Rejsegilde på vores nye produktionshal

11.01.2024Geovent

Sponseret

Vi er glade for at byde Ketharran velkommen til Geovent som vores nyeste marketingpraktikant!

30.11.2023Geovent

Sponseret

Business Viborgs Årspris gik til Geovent A/S

24.11.2023Geovent

Sponseret

Geovent A/S vinder Business Viborg’s Årspris

23.11.2023Geovent

Sponseret

Byggeriet er i gang!

15.11.2023Geovent

Sponseret

Bedre luftkvalitet: Vi introducerer Geovent GFC-filterenhed