Viessmann.dk går i luften!

Vi hører det hele tiden. Tiderne ændrer sig, og det har vi alle mærket i løbet af de sidste + 6 måneder. Vi er derfor også opmærksomme på behovet for ikke kun vedvarende energi, men også fornyelse over det hele.

Heldigvis var tiden kommet for Viessmann Danmark til at tage del i en fornyelse, som vi længe har længtes efter. At kunne præsentere en hjemmeside, der er langt mere i tråd med udviklingen af Viessmann-familien, vores produkter, vores varmepumpebaserede klimaløsninger og vores serviceydelser.
Et værktøj, som ikke kun kan og skal være til gavn for os, men også for vores partnere samt nuværende og fremtidige kunder. Vi ønsker at oplyse alle om de initiativer, vi tager for at træde ind i en grønnere fremtid og give alle andre muligheden for at tage del i denne rejse, samtidig med at effektivisere boligen, arbejdspladsen eller lignende. Det skal være muligt at være med, uanset om man ønsker at optimere indstillingen af rumtemperaturen med vores ViCare Smart Climate Solutions, forny varmeenheden derhjemme med en Vitocal 252-A luftvarmepumpe eller om vi er ude i varmepumpebaserede systemløsninger, hvor grøn energi og selvforsyning er i højsædet.

Besøg viessmann.dk
Åbn linket til www.viessmann.dk og lad din nysgerrighed lede dig gennem menuen, hvor vores individuelle produkter samt vores systemløsninger pryder toppen af menuen.
Det moderne menneske informerer sig ved at researche, og derfor vil vi gerne sørge for at gøre den research så hurtig og nem som muligt med de vigtigste produkter og løsninger (varmepumper og solcellesystemer) i toppen. Og med vores Produktfinder, Find installatør-service og artikler med tips og tricks kan søgningen efter svar og løsninger ikke blive nemmere.

Har du brug for support? Ud over vores 4 forskellige kontaktformularer har vi vores service- og supportportal under punktet Tjenester, hvor kunder og partnere kan booke et tidsrum og få support, når de har brug for det. Det skal ikke være fyldt med lang ventetid og unødigt besvær at få den hjælp der er nødvendig for at varme- og energiløsningerne fungerer som de skal.

Læs og tag del i Viessmanns app- og serviceløsninger
Som Viessmann-partner kan du drage nytte af mange fordele, såsom adgang til vores forskellige online platforme, hvorfra du kan bestille og holde øje med dine varer og leveringer, downloade service- og vejledningsmanualer, se installationsvideoer, tilmelde dig kurser og meget mere.

Med vores apps kan du bl.a. nemt bestille reservedele eller fjernstyre dine kunders installationer og dermed give dem en endnu bedre kundeoplevelse.

Alt dette og mere til kan du blive klogere på her.

Et tværfagligt arbejdsredskab
Ligesom hele resten af Viessmann-familien, så stræber vi altid efter at blive klogere og bedre, og derfor lukker vi ikke arbejdet på hjemmesiden ned, og især ikke nu. Platformen skal kunne bruges af alle, og derfor er vi ivrige efter at få feedback, input og konstruktiv kritik fra alle.

Kun ved at vise os modtagelige for konstruktiv kritik, mener vi at kunne nå i mål med et kunne levere et tværfagligt arbejdsredskab samt være et informationscentrum for viden om nutidens og fremtidens varme- og energiløsninger for både private og erhverv.

Vi er mere end klar til at byde alle og enhver velkommen på vores nye hjemmeside!

Mere fra...

30.01.2024Viessmann

Sponseret

Produktnyhed: Vitocal 200-A PRO

25.10.2023Viessmann

Sponseret

Leif har investeret i fremtiden med en effektiv varmepumpe

18.11.2022Viessmann

Sponseret

Viessmann.dk går i luften!

12.11.2021Viessmann

Sponseret

Gennembrud for klimavenlig opvarmning med brint

06.10.2021Viessmann

Sponseret

ViMove indleder efterårsrunden: sammen vil vi nå målet om 1.000.000 træer!

17.08.2021Viessmann

Sponseret

Husejere sparer både penge og støtter den grønne omstilling