Vinklet patchpanel og ny ramme sparer plads i datacentre

Med to nye produkter gør Schneider Electric det nu nemt at spare plads i datacentre. Et vinklet patchpanel og en ramme til montering under loft giver nemmere og hurtigere installation, der fylder mindre i selve datacentret.

Optimal udnyttelse af plads og udstyr til køling er vigtigt i datacentre, hvor behovet for kapacitet vokser konstant. Derfor introducerer Schneider Electric to nye produkter, som imødekommer netop de behov: Et vinklet patchpanel og en ramme til montering af paneler, som kan monteres under en gitterbakke eller et loft.

Det nye patchpanel er udviklet specielt til Schneider Electrics nye Actassi S-1 konnektor, og fordelen med den vinklede konstruktion er, at datakablerne føres ind fra højre og venstre side af panelet i stedet for lige forfra. Det sparer plads i installationen, fordi patchkablerne ikke længere stikker vinkelret ud i fronten af panelet, men i stedet føres langs panelet og ud til patchkabelholderne i hver side. Dermed sparer man en patchkabelguide.

Actassi S-1 vinklet patchpanel har plads til 24 konnektorer med 12 vinklet mod venstre og 12 mod højre. De to halvdele er adskilt, så hver del kan trækkes ud forfra for nem montering og ændring af installationen.
Kabelaflastningen på bagsiden kan foldes eller fjernes helt, og panelet leveres med store labels til tydelig mærkning.

Spar plads i skabene
Actassi S-1 vinklet patchpanel kan med fordel bruges sammen med en anden produktnyhed fra Schneider Electric: En ramme til høj montering af patchpaneler i datacentre.
Ved at flytte patchpanelerne ud fra serverskabene og op under loft eller gitterbakke sparer man ikke blot plads i skabene - man sikrer også det bedste flow for ventilation og køling, så energien udnyttes bedst muligt.
Rammen til ’overhead’-montering har plads til fire enheder og kan monteres lodret eller i en vinkel. Den leveres med smarte beslag til lynhurtig montering på en gitterbakke, robuste kabelaflastninger og store labels til mærkning.

Rammen kan naturligvis også bruges til andre typer 19"-paneler og som consolidation point-løsning.

Mere fra...

12.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

28.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

23.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Robotter og tæt samarbejde om udvikling giver den grønne omstilling en hjælpende hånd

30.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

26.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

25.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Hovedsponsor for DM i Skills 2024 har ambitioner for elektrikerfaget