Virksomheder sparer energi via internettet

Industrivirksomheder kan få endnu mere ud af deres energiforbrug ved at lade Schneider Electric overvåge og dokumentere deres energiforbrug med den nye hostede software-løsning Energy Operation Online. Det optimerer mulighederne for energibesparelser i industrien, og gør det nemt at samle og sammenligne målinger fra flere fabrikker, afdelinger eller sites på tværs af hele verden.

Overvågning er kernen i at optimere energiforbruget i alt fra kontorbygninger til industrianlæg. Nu bliver det endnu nemmere at holde sit energiforbrug nede uden at bruge tid og ressourcer på selv at være energiekspert. Schneider Electric tilbyder nemlig, at energikonsulenter overvåger og rådgiver den enkelte virksomhed i energioptimering. Det er oplagt til store virksomheder og koncerner med flere sites eller afdelinger.

- Hvis en virksomhed ønsker det, så kan vi med Energy Operation Online koble deres energimålere op på vores server, så vi løbende kan følge energiforbruget. Vores eksperter følger derefter forbruget tæt, hjælper med rådgivning og med at finde nye energioptimerende tiltag. Det giver en garanti for driftssikkerhed og øger muligheden for energioptimering på et meget højt niveau. I Danmark har vi flere store virksomheder, som arbejder med flere produktions-sites, som nu nemt kan kobles sammen i et samlet system for energiovervågning, forklarer Jens Ellevang, der er Energy Audit Manager hos Schneider Electric.

Han understreger, at løsningen er skræddersyet efter den enkeltes behov, og at virksomheden selvfølgelig hele tiden selv kan følge de data, Schneider Electric’s energieksperter bruger:

- Nøgletal og resultater kan nemt følges via internettet, iPhones eller tablets, og alt efter aftale vil kunden løbende få rapporter og forslag til konkrete energibesparelser. Kunden slipper simpelthen for at bekymre sig om det tekniske og praktiske ved energistyringen.

Energirigtig software
Kernen til overvågningen ligger i softwaren Energy Operation Online, der bliver tilpasset til den enkelte virksomheds behov. Energy Operation Online er en hosted software, hvor data og selve softwaren ligger på Schneider Electric’s server. Det gør det nemmere for kunden, der ikke selv skal håndtere servere, sikkerhed og softwareopdateringer.

- Brugervenligheden er prioriteret meget højt i Energy Operation Online, og en enkel opsætning med en overskuelig brugerflade sikrer, at alle nemt kan følge deres aktuelle forbrug, så energibesparende tiltag nemt og hurtigt kan gennemføres til gavn for både miljø og bundlinje, siger Jens Ellevang.

Energy Operation Online er integreret med alle Schneider Electric’s løsninger inden for industri, bygningsautomatik, elektrisk distribution og datacentre. Det betyder, at det samlede energiforbruget nemt styres og optimeres i ét system med en intuitiv brugerflade. Også på tværs af landegrænser, så energiforbruget nemt kan sammenlignes i selv store organisationer. Det øger muligheden for at optimere energiforbruget markant.

Mere fra...

30.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

26.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

25.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Hovedsponsor for DM i Skills 2024 har ambitioner for elektrikerfaget

09.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Motorstartere: Selv en lille ændring kan have stor betydning

03.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ekspert advarer: Hvem skal vende Danmark fra sort til grøn energi?

21.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kære regering: I kan ikke sætte strøm til verden uden batterier