VVS'23 – Uponor lancerer et præfabrikeret vådrumsmodul

Uponor har store forventninger til årets fagmesse VVS'23 i Odense. Det skyldes ikke mindst lancering af Uponor Reno Port, et præfabrikeret vådrumsmodul: "Vi ser en potentiel gamechanger til projekter med renovering af faldstammer og stigestrenge

1. Uponor Reno Port er en præfabrikeret løsning.

12.05.2023

Sponseret

Uponor

For etageejendomme i den ældre boligmasse repræsenterer renovering af badeværelser en væsentlig forbedring af boligkvaliteten, men det kan også være et kostbart projekt med mange tilpasninger og en uoverskuelig mængde installatørtimer. Uponor Building Solutions er på fagmessen VVS'23 klar med en løsning, der viser nye veje.

"Med Uponor Reno Port tilbyder vi et præfabrikeret, gennemtestet og færdigmonteret vådrumsmodul, der er lige til at montere på pladsen og slutte til vand og afløb," forklarer produktchef Jesper Hansen. "Det sparer kostbar tid og strømliner installationen i forbindelse med for eksempel renovering af faldstammer og stigestrenge."

Reno Port-modulet kan tilpasses forskellige højder og findes i to versioner – indkapslet med lakeret stålplade eller forberedt til montering af fliser. Det giver stor fleksibilitet, ligesom modulet naturligvis leveres med præcis den konfiguration, der valgt til det pågældende projekt. Dertil kommer en række fordele ved den efterfølgende drift.

"Beboerne får en både æstetisk og hygiejnisk løsning som samtidig overholder alle krav til sanitære løsninger. Derudover sørger den praktiske serviceluge for nem adgang til alle systemets tilkoblinger. På den lange bane kan der spares installatørtimer under vedligeholdelse. Vi har meget store forventninger til løsningen, som allerede har gået sin sejrsgang på det svenske marked," slutter produktchef Jesper Hansen.  

Besøg Uponor på stand A1740 på VVS’23

Mere fra...

29.04.2024Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

28.03.2024Uponor

Sponseret

Plug and play-installationer til DGNB Guld-byggeri

05.02.2024Uponor

Sponseret

Præfabrikerede fjernvarmeunits og VVS-installationer er nøglen til at opretholde effektiviteten

31.01.2024Uponor

Sponseret

Kompakt fjernvarmeunit sparer tid og gavner arbejdsmiljøet

29.11.2023Uponor

Sponseret

Innovativt projekt på Fyn forvandler overskudsvarme til gulvvarme

07.11.2023Uponor

Sponseret

Nyansættelse i Uponor Building Solutions