VVS'23 – Uponor sætter en bæredygtig messeagenda

For Uponor Building Solutions er VVS'23-messen en af årets vigtigste begivenheder. ”Vi har et erklæret mål om at være markedsførende inden for bæredygtige løsninger med vand. Derfor er dialogen med branchen på årets store messe helt central, og vi ser fre

Der bliver nok at se til på VVS'23.

10.05.2023

Sponseret

Uponor

Uponor har udviklet sig fra at være leverandør af komponenter til at være totalleverandør af komplette systemer til brugsvand, varmeforsyning, gulvvarme, fjernvarme, bundmoduler og præfabrikerede enheder til enhver type bolig. Bredden har ifølge salgsdirektøren haft stor betydning for Uponors forretningsgrundlag, og det skal kommunikeres på VVS'23.

"I takt med, at vi udvikler og leverer komplette løsninger til alt vedrørende vand, forpligter det os også til at gå forrest med en bæredygtig agenda," fastslår Peter Secher. "Vi tager ansvar for at vise vejen med innovative løsninger til håndtering af værdifulde ressourcer ved nybyggeri, renovering og energioptimering."

På VVS'23 ønsker Uponor at inspirere branchens fagfolk ved at vise, hvordan man vælger vejen til en mere bæredygtig fremtid i praksis. Ikke blot som formålserklæringer, men som produkter og systemer, der faktuelt kan reducere CO2 aftrykket i boliger. Energioptimering til gavn for den grønne omstilling er i fokus for det opgraderede sortiment af fjernvarmeunits. På messen løfter Uponor sløret for, hvad næste generation kan byde på – både med og uden appstyring.

En anden messenyhed er Uponor Reno Port – et komplet og præfabrikeret koncept til brug ved badeværelsesrenovering af stigestrenge og faldstammer. Konceptet har gået sin sejrsgang i Sverige, og Uponor har store forventninger til det herhjemme.

Gæsterne vil på Uponors stand kunne opleve en ny, lav gulvkonstruktion, der kan benyttes til mange gulvtyper uden brug af flydespartel. Derudover lanceres en ny variant af præisolerede Ecoflex VIP-rør, der kombinerer markedets laveste varmetab med en utrolig fleksibilitet. De nye varianter udført i med MLC-rør (Alu-PEX,) som bl.a. efterspørges af fjernvarmeværkerne og vil komme til Danmark i løbet af det sene efterår.

"Alle vores messenyheder understøtter den bæredygtige agenda, og vores salgs- og produktfolk er gået i skarp træning, så de er klar til at besvare spørgsmål fra gæster med samme nysgerrighed efter at forme fremtiden," slutter salgsdirektør Peter Secher.

Besøg os på stand A1740 og få en god oplevelse

Mere fra...

29.04.2024Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

28.03.2024Uponor

Sponseret

Plug and play-installationer til DGNB Guld-byggeri

05.02.2024Uponor

Sponseret

Præfabrikerede fjernvarmeunits og VVS-installationer er nøglen til at opretholde effektiviteten

31.01.2024Uponor

Sponseret

Kompakt fjernvarmeunit sparer tid og gavner arbejdsmiljøet

29.11.2023Uponor

Sponseret

Innovativt projekt på Fyn forvandler overskudsvarme til gulvvarme

07.11.2023Uponor

Sponseret

Nyansættelse i Uponor Building Solutions