WAGO I/O SYSTEM 750 XTR

Temperaturudsving, slag og vibrationer - automationsteknologi til jernbaneapplikationer skal være sikker og pålidelig under de mest ekstreme forhold.

Automationsteknologi til jernbaneapplikationer skal være sikker og pålidelig under de mest ekstreme forhold. .

Dette behov førte WAGO til at skræddersy sit brancheafprøvede 750 XTR I/O System, specielt til jernbaneapplikationer. PFC200 XTR-controllerne (generation 2 ) og Modbus TCP XTR samt EtherNet/IP XTR feltbuskoblerne (fjerde generation) er opdateret til endnu større ydeevne og er nu tilgængelige. Højdepunktet blandt en række forbedringer på begge enheder er særligt robuste M12-konnektorer, der erstatter de tidligere standard RJ-45-konnektorer.

"Disse konnektorer lever op til strenge krav - særligt inden for jernbanebranchen", siger Manfred Kühme, produktchef for 750 XTR I/O System. M12-stik har høj mekanisk styrke og er, når de er tilsluttet, modstandsdygtige over for snavs og fugt. Samtidig sørger de for sikker og driftsikker kontakt til fejlfri datatransmission. I modsætning til RJ-45-stik tilsluttes de ikke blot, men skrues ind i kontakten på en måde, der gør dem vibrationssikre. "Det er den mere driftsikre tilslutningsmetode til tykke og stive ETHERNET-kabler, der bruges til jernbaneapplikationer", tilføjer Kühme.

WAGO I/O System 750 XTR har allerede bevist sit værd i mange krævende udendørsapplikationer inden for jernbane-, marine- og den petrokemisk branche, samt inden for vand- og spildevandssystemer. Certificeringer til en række applikationer og markeder, højt-ydende komponenter, et lille aftryk og et stort udvalg af I/O-moduler er blandt systemets største fordele, og det giver samtidig maksimal fleksibilitet under de mest udfordrende forhold.

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter og løsninger. Den familieejede virksomhed er verdensførende inden for forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

Mere fra...

26.10.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Denmark A/S får besøg af Dansk-Tysk Handelskammer

26.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO lancerer ny 221 Green Range serie

MAKSIMAL YDELSE PÅ MINIMUM PLADS: Compact Controller 100

15.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

01.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

NYHED: Mød den nye 221 serie lavet med genanvendelige materialer

21.08.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Creators går live i Danmark!

31.03.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

Mød WAGO på Hannover 2023