WAGO I/O System Advanced

Konnektivitet og hastighed er grundstenen i moderne produktionsanlæg.

Med I/O System Advanced har WAGO udviklet en løsning, der er klar til at dække de krav, der er til et opgraderbart automationssystem. "Med dette nye og utroligt hurtige IP20 I/O-system giver vi teknologier såsom OPC-UA og TSN et løft", siger Jürgen Gorka, produktchef for I/O System Advanced.

Som gateway til WAGO's universelle serie 750 I/O System kombinerer det nye I/O System Advanced de beviselige fordele og funktioner for serie 750 med et frisk og ergonomisk design, fejlafvisende mekanik og enestående ydeevne. Resultatet er: Korte responstider, høj signaltransmissions synkronisitet og mulighed for at bruge hurtige ETHERNET-feltbusser (f.eks. PROFINET, EtherCAT®, Ethernet/IP), som alle gør I/O System Advanced til den nye standard for højtydende industrielle automationssystemer.

Der er mere i vente: I/O System Advanceds indbyggede styrker betyder, at der er højere ydeevne i vente med integrationen af kommunikationsprotokoller via TSN (Time-Sensitive Networking). "Vi tilpasser os alle til TSN, da denne teknologi vil blive afgørende for konstant, fleksibel, effektiv og sikker netværksforbindelse", forklarer Gorka.

Med lanceringen af I/O System Advanced relancerer WAGO også PFC200-controlleren, der forbinder det nye systems udvendige design med gennemprøvet PFC-teknologi. "Denne udvikling gør vores kunder i stand til, så let som muligt at komme ind i det nye system", siger Christian Bartelheimer, produktchef for PFC200-controlleren. Den nye controller danner bro til forskellige teknologier via Linux®-operativsystemet og Docker virtualisering (IT) samt IEC 61131 runtimesystemet (OT). Det er ligetil at sende data til cloud og udnytte alle fordelene ved cloud-behandling takket være et stort antal interfaces og de højeste sikkerhedsstandarder.

Brugerne får glæde af alle disse fordele uden at investere en masse tid eller penge, da I/O System Advanced understøtter velkendte PFC-funktioner og CODESYS-baseret programmering via e!COCKPIT udviklingssoftware. Derudover giver denne gateway til WAGO's universelle serie 750 I/O System mulighed for, at alle de 500+ moduler kan forbindes direkte, hvilket maksimerer systeminvesteringen.

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter og løsninger. Den familieejede virksomhed er verdensførende inden for forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

Mere fra...

11.04.2024WAGO Denmark A/S

Sponseret

50 År med WAGO Fjedersamlemuffen: En revolution i elektrisk forbindelsesteknik

10.04.2024WAGO Denmark A/S

Sponseret

De 5 wins med WINSTA®: Stikforbindelse til elektriske installationer

26.10.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Denmark A/S får besøg af Dansk-Tysk Handelskammer

26.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO lancerer ny 221 Green Range serie

MAKSIMAL YDELSE PÅ MINIMUM PLADS: Compact Controller 100

15.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

01.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

NYHED: Mød den nye 221 serie lavet med genanvendelige materialer