WAGO lancerer "Module Type Package" (MTP)

For at dække den stigende efterspørgsel på modulære systemer tilføjer WAGO "Module Type Package" (MTP) til rækken af automationsløsninger.

"Module Type Package" (MTP) skaber grundlag for automation af alsidige produktionssystemer..

Som printerdriverne fra Office-systemet fungerer MTP som et standardiseret interface og funktionelt billede af hele systemmoduler. "MTP skaber grundlag for automation af alsidige produktionssystemer", siger Sören Mirbach, produktchef for systemer og applikationer i fabriksautomation.

MTP er baseret på Direktiv 2658, som er implementeret af NAMUR, ZVEI og VDMA. Det kan bruges sammen med WAGO-controllere (PFC200/PFC200 XTR) samt WAGO touchpaneler (TP600). Til moduludvikling leverer WAGO e!COCKPIT udviklingssoftware et bibliotek med mange forberedende funktioner. Det indeholder også en kontrolbilledbeskrivelse, som kan bruges til let at opbygge et bibliotek af genanvendelige moduler. Når modulet er oprettet, genereres MTP automatisk med ét klik og kan indlæses i en lang række procesvisualiseringer og styresystemer (Process Orchestration Layer, POL).

Indenfor fremstillings- og procesteknik er modulær automation hurtigt blevet dominerende. Med systemer bestående af flere stand-alone moduler bliver driften meget mere fleksibel og hurtigere end med de konventionelle systemer, der er designet ud fra enkeltdele.

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter og løsninger. Den familieejede virksomhed er verdensførende inden for forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

Mere fra...

26.10.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Denmark A/S får besøg af Dansk-Tysk Handelskammer

26.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO lancerer ny 221 Green Range serie

MAKSIMAL YDELSE PÅ MINIMUM PLADS: Compact Controller 100

15.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

01.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

NYHED: Mød den nye 221 serie lavet med genanvendelige materialer

21.08.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Creators går live i Danmark!

31.03.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

Mød WAGO på Hannover 2023