Wexoe AB erhverver LBW Elektronik AB i Stockholm

Wexoe AB erhverver LBW Elektronik AB i Stockholm og udvider tilbud og muligheder inden for løsninger til datacentre og IT-infrastruktur i Sverige

Wexoe AB erhverver LBW Elektronik AB.

I 2018 etablerede Wexøe A/S sit eget datterselskab i Lund, Sverige, med fokus på at støtte, assistere og udfordre de svenske industrikunder på deres automatisering og digitale rejse. Den digitale rejse går ofte hånd i hånd med IT/OT-infrastrukturen. Derfor er vi glade for at kunne meddele, at Wexoe AB har købt LBW AB (Stockholm), som er en værdiskabende distributør af produkter og systemløsninger til IT-infrastruktur som udstyr til kobber- og fiberkabler og datacenterløsninger.

Et moderne kommunikationssamfund udløser en stigende efterspørgsel efter professionelle løsninger til effektive netværk og datacentre. Wexøe er allerede en vigtig aktør for Køle-, Netværks- og Kabelløsninger på det danske marked.

"Medarbejderne hos LBW er højt kvalificerede og meget erfarne inden for IT-infrastrukturløsninger", siger Mogens Brusgaard, adm. direktør i Wexøe Holding A/S. Disse kompetencer vil fortsat understøtte den nuværende LBW-forretning, men vil naturligvis være tilgængelige for alle Wexoes AB-kunder. Vi har fra starten besluttet, at al logistik og værksted hurtigt skal flyttes til vores centrallager i Værløse Danmark, for at frigøre oppetid til vores nye teammedlemmer og for at være mere tilgængelige for vores svenske kunder.
 

LBW Elektronik AB i Sverige repræsenterer allerede flere af Wexøe A/S nuværende partnere, hvilket betyder, at vi er overbevist om, at vores partnere vil drage fordel af disse synergier.

Der vil være flere muligheder for kunder for at stifte bekendtskab med den nye styrkede konstellation Wexoe AB/LBW, på Stockholm Tech Show Data Center 3. og 4. maj og på Elfack Show i Göteborg 9. til 12. maj.

Læs mere

Together we are LBW – part of Wexøe 

More information:
 

Wexøe Holding A/S, Mogens Brusgaard, tel:+45 40701444
E-mail: mbr@wexoe.dk
 

Wexoe AB, Tony Annell, tel:+46 706092610
E-mail: tan@wexoe.se
 

Wexøe Solutions, Jes Ryberg, tel: +45 2074 5800
E-mail: jry@wexoe.dk
 

LBW, Jan Källroos on tel: +46 708 202 214
E-mail: Jan.kallroos@lbw.se 

Mere fra...

24.01.2024Wexøe A/S

Sponseret

NYHED FRA KAISER: Forfradåse til renrum

31.08.2023Wexøe A/S

Sponseret

Connected Lighting fra Steinel

04.04.2023Wexøe A/S

Sponseret

Wexoe AB erhverver LBW Elektronik AB i Stockholm

16.01.2023Wexøe A/S

Sponseret

Smukke og tidløse kontakter komplimenterer Sankt Nikolaj Kirkes nyrenoveret kunsthal

30.11.2022Wexøe A/S

Sponseret

Sikker og hurtig elbilsladning med Hagers nye ladeboks witty start. Uden abonnementsløsning.

09.11.2022Wexøe A/S

Sponseret

Ny energibesparende KNX sensorteknologi på Aleris forbedrer kundernes og de ansattes hverdag