White Paper - Sådan gennemfører du en overdragelse til tiden

Få adgang til vores nyeste White Paper og læs om, hvordan du afslutter en overdragelse til tiden, inden for budgettet og på gode vilkår.

En ’handover’ er den symbolske overdragelse af et byggeprojekt fra hovedentreprenøren til bygherren eller bygherres klient. En vellykket overdragelse vil sikre, at modtagerne er sikre på, at deres nye aktiv er klar og sikker til brug - og at de er i stand til at betjene, administrere og vedligeholde det uden problemer.

Mængden af de informationer, der kræves ved overdragelsen, kan være meget omfattende, og ved store komplekse projekter, kan der være tale om tusindvis af individuelle dokumenter.

Ved projektets afslutning vil ejeren forvente at modtage garantier for udførelse, producentgarantier, drifts- og vedligeholdelsesmanualer. Ejeren vil også forvente at modtage as-built tegninger, formelle testrapporter, afsluttende spørgeskemaer, og, hvor det er relevant, færdiggørelsesattester fra de lokale myndigheder.

Da 10 % af en overdragelse handler om det, der sker op til begivenheden, og 90 % om det, der kommer bagefter, er det i alles interesse, at processen forløber så gnidningsløst, præcist og ubesværet som muligt.

Den uheldige sandhed er imidlertid, at de fleste overdragelser er dyre, tidskrævende og frustrerende for alle involverede parter.

Men sådan behøver det ikke at være.


Læs White Paperet her.

* White Paperet er på engelsk.

Mere fra...

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

12.06.2024RIB Software

Sponseret

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024RIB Software

Sponseret

3 gode råd – Sådan undgår du at din digital aflevering bliver en omkostning!

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

03.06.2024RIB Software

Sponseret

Opdater din eksisterende IKT-viden!