Wieland Electric A/S

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, har datterselskaber verden over. Som supplement til produktionslinjerne i Bamberg og der er også produktionsenheder i Tjekkiet og Kina.

Wieland Holding, som siden 1998 også bestået af STOCKO Contact GmbH & Co KG, er repræsenteret i over 70 lande og beskæftiger cirka 2.200 medarbejdere.

Wieland Electric A/S er grundlagt 1. Januar 2010. Virksomheden er beliggende i Køge.

Wieland Electric har et stærkt program indenfor elektriske forbindelser, samt et stort produktprogram til automatiseringskoncepter til industrien. Det store program af rækkeklemmer, printklemmer og industristik er blevet udvidet med I/O moduler, strømforsyninger, VPN-routere, maskinsikkerhed samt overspændings-beskyttelsesmoduler. I slutningen af 1990erne kom udviklingen af Podis systemet, som primært gør det enkelt at installere decentrale styringer systemer til transport og logistik områderne. Senest er Podis programmet blevet udvidet, således det også kan anvendes til bl.a. belysning i vindmølletårne, tunneller m.m.

Wieland Electrics produkter har været længe på det danske marked og er et velkendt og velrenommeret brand her i Danmark.

Den daglige forretning foregår som følger: 

Kundeservice, ordrebehandling, tilbud, salgsarbejde, teknisk support, bogholderifunktioner m.m., sker via det danske selskab Wieland Electric A/S. 

Alle leveringer sker fra Wieland Electric GmbH’s centrallager i Tyskland, ligesom fakturaer kommer fra Wieland Electric GmbH. Alle henvendelser vedr. leveringer, fakturaer, ordrebekræftelser m.m., skal rettes til det danske salgsselskab.

Wieland skaber forbindelse

Sikre forbindelser er kernen i vores produkter – og har været det siden virksomheden blev grundlagt. Ligesom gode personlige forbindelser er vigtige for os. Dette gælder for relationer til vores kunder, underleverandører såvel som mellem kollegaer.

Wieland worldwide

Med næsten 2.200 medarbejdere på verdensplan, er Wieland Group at finde på alle kontinenter. Med datterselskaber i Danmark, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien, Polen, Canada, USA og Kina, fortæller dette om vores internationale position.

Med talrige repræsentanter, er Wieland Holding aktiv i næsten alle strategisk vigtige lande. Wieland er en mellemstor global aktør, beliggende i Tyskland - hvor de fleste af vore produkter fortsat produceres.

100 år ung og fuld af innovativ energi...

... dette er parolen i vores firmapolitik. For Wieland Electric omfatter dette virksomhedernes sociale ansvar, nu og i fremtiden. Miljøvenlige high-tech produkter fremstillet efter de nyeste produkt-standarder, et opdateret miljøledelsessystem og omfattende investeringer i den nyeste miljøteknologi bidrager til dette. Virksomhedens politik sikrer, at vi er i stand til at levere innovative systemløsninger til vores kunder, samtidig med vi tager vores ansvar for fremtiden, for vore familier og vores placering i Bamberg. Worldwide engagement og regionalt ansvar er én og samme sag for Wieland.

"I overensstemmelse med vores motto, "Forbindelser er grønne", skaber vi forbindelser af høj kvalitet. Som en familieejet virksomhed med en historie på over 100 år, hvor tradition og innovation går hånd i hånd, føler vi en meget speciel forpligtelse over for vores medarbejdere, vore kunder og de ??følgende generationer. Vores adfærd er baseret på den ene side på helt traditionelle værdier og på den anden, på den højeste bevidsthed og ansvar i forbindelse med moderne krav: Økologi og økonomi er bundet sammen på en ideel måde i vores firma, vi leverer bæredygtighed management."

Adresse

Truckvej 5 4600 Køge,

Sociale medier

Kontaktpersoner

Kenneth Cronberg

Direktør

Ole Nielsen

Produktchef

Seneste nyt

18.04.2024Wieland Electric A/S

Sponseret

Har du ofte korte deadlines til dine installationsprojekter?

Vores installationsstikforbindelser kan hjælpe dig med at reducere installationstiden med optil 70%!

21.03.2024Wieland Electric A/S

Sponseret

Er du på udkig efter en nem måde at installere ladestationer på?

13.10.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

I 20 år har vi sørget for maksimal sikkerhed for både maskinproducenter og operatører.

15.09.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

Er det ikke bare dejligt når din ladeinfrastruktur virker uanset omgivelserne?

14.09.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

Er du på udkig efter sikkerhedsdørswitche?

31.08.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

Har du brug for dørkontakter for at strømline sikkerheden på dine maskiner?

22.06.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

Er du på udkig efter lysbomme til dine maskinsikkerhedsprojekter?

15.06.2023Wieland Electric A/S

Sponseret

Har du brug for lysgitter til dine maskinsikkerhedsprojekter?

Artikler virksomheden er nævnt i

08.11.2016Installator.dk

Brancheprofilen: Et godt netværk er alfa og omega