WiFi i alle AO butikker!

I den digitale verden vi lever i, hvor smartphonen hyppigt skal bruge hurtigt net til fx AO's håndværker App. Er det rart med lynhurtig netadgang i butikkerne.

Free WiFi spot.

Skal du forbi en håndværkerbutik for at hente varer, kan du udnytte tiden til at få lynhurtig internetadgang. Der er gæstenetværk i alle håndværkerbutikker, og der tilbydes gratis adgang. 

Står du i en af deres håndværkerbutikker, og har brug for at komme på nettet med din smartphone, kan du benytte deres gæstenetværk. Netværket er tilgængeligt i alle deres butikker med navnet ”AO Guest”.

Efter at du har tilsluttet dig det trådløse netværk, bliver du bedt om at indtaste dit AO.dk brugernavn og kodeord. Hvis du ikke har et sådant, kan du skrive til support@ao.dk, som vil oprette det for dig. Du har også  mulighed for at henvende dig til personalet i butikken, som med glæde vil hjælpe en.
 
Som du garanteret godt ved, skal anvendelsen af internetadgangen overholde dansk lovgivning. Anvendelsen logges jf. lovkrav i Danmark og vil baseret på dommerkendelse udleveres til myndighederne.

Mere fra...

14.12.2023Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Vind lækre præmier hver dag

11.12.2023Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO julebajser konkurrence

31.01.2023Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO udvider sortimentet

05.10.2022Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Quooker – Nu hos AO!

07.07.2022Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Få dine varer straks hos AO!

19.05.2022Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO afskaffer åbningstiden med AO365