Øens VVS starter fjernvarme og støtter omstillingsproces

Øens VVS Entreprise opretter datterselskab inden for fjernvarmeområdet. Det sker på baggrund af den proces, Danmark er i netop nu. En omstillingsproces, hvor målet er at få afviklet alle former for opvarmning med gas og olie, og omstille til andre energiformer.

”Øens Fjernvarme kommer til at være proaktive inden for den grønne omstilling. Vi har – ligesom mange andre – en klar vision om at rykke Danmark derhen, hvor vi er uafhængige af energiformer fra visse andre lande. På den måde sikrer vi Danmark til fremtiden og de kommende generationer”, siger Ted Møllback. Foto: Øens Fjernvarme..

Det nyoprettede selskab Øens Fjernvarme skal tilbyde tilkobling på fjernvarmeanlægget til selve husstanden. Det skal ske via en anerkendt person inden for fjernvarme, som har de kompetencer, der skal til for at gøre fjernvarmetilkobling til en god oplevelse.

”Vi vil gerne være en forretningsmæssig del af den ambitiøse udbygning af fjernvarme på Sjælland. Vi har fået ansat en - i fjernvarmekredse - anerkendt person, som i mange år har samarbejdet med fjernvarmeselskaberne. Til det nye forretningsområde har vi sammen med Ted Møllback etableret et nyt selskab under navnet Øens Fjernvarme”, fortæller Mogens Nygaard, direktør i Øens VVS Entreprise.

Øens VVS Entreprise har kompetencer inden for større renoveringer af ejendomme. Fjernvarmecentraler og fjernelse af gasvarme er i forvejen en del af selskabets opgaver.
Med Øens Fjernvarme bliver der en fokuseret indsats på fjernvarmeområdet, som indebærer villamarkedet samt ansættelse af fjernvarmespecialiserede montører. Sidst men ikke mindst vil Ted Møllbacks kompetencer styrke den metodiske del, så der leveres service og kvalitet på et højt niveau.

”Jeg ser frem til samarbejdet med Øens VVS. Sammen skal vi bruge vores kompetencer inden for fjernvarme og installationer til at få koblet danskerne på fjernvarme”, siger Ted Møllback.

Ted kommer fra en anden større VVS-virksomhed, hvor han siden 2017 har været serviceleder for erhverv. Her har energioptimering med fokus på installation af fjernvarmeanlæg været hans ansvarsområde.

”Øens Fjernvarme kommer til at være proaktive inden for den grønne omstilling. Vi har – ligesom mange andre – en klar vision om at rykke Danmark derhen, hvor vi er uafhængige af energiformer fra visse andre lande. På den måde sikrer vi Danmark til fremtiden og de kommende generationer”, forklarer Ted.

Ordrebogen er allerede fyldt godt op 
Aftalerne ruller ind i ordrebogen og Øens Fjernvarme er klar til at indfri kundernes forventninger.

”Vi skal i Øens Fjernvarme – ligesom i Øens VVS - leve af at give vores kunder gode oplevelser. Derfor glæder det os, at der allerede er flere, der har valgt vores tilbud. Vi går virkelig højt op i kvaliteten af arbejdet og den service, kunden oplever. Det skal være en effektiv og behagelig proces”, fortæller Ted.

Læs også: Grøn omstilling kræver nye kompetencer

Øens Fjernvarme er allerede i fuld gang med at koble de første kunder på fjernvarme. Blandt kunderne er Solrød Fjernvarme og Vestforbrænding, og sideløbende opstartes nye fjernvarmeprojekter.

”Der er naturligvis plads til flere”, siger Ted, der er vant til at sikre, at flere sideløbende projekter kører gnidningsfrit.

Ted Møllbacks vej ind i fjernvarmen
Ted startede som selvstændig i 2000 virksomheden Møllback VVS og Teknik. I 10 år drev han sit eget firma, og i 2010 gik Ted sammen med en VVS-aktør, som blev overtaget af en anden VVS-virksomhed. Her beskæftigede Ted sig som servicechef med energioptimering inden for gasfyr og udskiftede gamle gasfyr til nyere. Men i samme periode begyndte man at snakke om udfasningen af fossile brændstoffer. Ted indså, at det var her, indsatsen skulle ligge.

”Vi vandt en opgave på 10 fjernvarmestationer for Taastrup Fjernvarme – og herefter begyndte jeg at se muligheder i fjernvarme. Der var mange ting, der kunne effektiviseres i hele tilkoblingstrinnet. Her har jeg været med til at udvikle en effektiv indsats baseret på erfaringer. I mine øjne kan danskerne ikke få fjernvarme hurtigt nok. Der er behov for hurtig, gnidningsfri og kvalitetssikret tilkobling og det tilbyder vi i Øens Fjernvarme”, siger Ted.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024Installator.dk

Energinet indgår milliard-partnerskab med Siemens Energy

07.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Eltavler til ladestandere løser en stor udfordring ved den grønne omstilling

30.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

29.04.2024Solar Danmark

Sponseret

Solar er klar til at rådgive kunder om tsunami af nye regler om bæredygtighed

26.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

24.04.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Se de nye testkits til solarindustrien

23.04.2024Belimo A/S

Sponseret

Nyhed: Lineariseret butterflyventil til 2-vejs og 3-vejs regulering

Jobmarked

Se alle

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Rockwool Danmark A/S
Gå-hjem-møde
Gå-hjem-møde: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

ROCKWOOL Danmark A/S, Hovedgaden 501, Hedehusene, Capital Region, DK, 2640

Avidenz A/S
Kursus
Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler (Greve)

Tag dette kursus i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler. Spar penge, og foretag de lovpligtige eftersyn, når det passer ind i jeres planlægning.

Dato

22.05.2024

Tid

09:00

Sted

Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde