Øland øger produktionen med 50 procent

Stor interesse for indeklima får produktionshjulene hos ventilationsvirksomheden Øland til at køre på højtryk. For at kunne følge med efterspørgslen har ventilationsvirksomheden udvidet kapaciteten på sin fabrik i Aabenraa.

For at følge med efterspørgslen efter indeklimaløsninger har ventilationsvirksomheden Øland været nødt til at øge kapaciteten i både produktionen og lageret på sin fabrik i Aabenraa. Det er her Øland producerer størstedelen af de kanaler, fittings og rør, som virksomheden leverer til byggeriet i Danmark og udlandet.

”Det er rigtig ærgerligt, når produktionen ikke kan følge med salget. Derfor var det som at få en tidlig julegave, da nabogrunden til vores fabrik blev ledig. Det har givet plads til at opføre en bygning mere, så vi kan få flere varer gennem produktionen. Vi har øget produktionen med 50 procent og fordoblet vores lagerkapacitet, så det er ret betragteligt,” siger Michael Lyk Lauridsen, fabrikschef hos Øland i Aabenraa.

Forventer at ansætte
I dag er der 50 medarbejdere i produktionen i Aabenraa, men Michael Lyk Lauridsen forudser allerede nu, at der bliver behov for flere hænder i takt med at de nye maskiner installeres.

”Jeg regner med, at vi skal ansætte omkring 15 nye medarbejdere i løbet af sommeren. Maskinerne alene gør det jo ikke, der skal også være nogen til at betjene dem,” siger Michael Lyk Lauridsen, som dermed fortsætter den vækstkurs, der er kendetegnende for Øland. Virksomheden udvidede medarbejderstaben med 16 ansatte i 2012 og lukkede året med tocifrede vækstrater.

Øland har afdelinger fem steder i landet. Hovedkontoret ligger i Brøndby, og derudover er der afdelinger i Odense, Vejle, Herning og Aabenraa. Der er produktion i Brøndby, Vejle og Aabenraa, med sidstnævnte som det primære produktionssted.

-LA

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.07.2024Installator.dk

Vinderne af Installatørprisen

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

07.06.2024Installator.dk

JV Ventilation skaber digital arbejdsplads

05.06.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop

05.06.2024Installator.dk

Lindab opkøber danske Venti

30.05.2024Genvex

Sponseret

"Det er jo helt vildt fedt, at det gør en så stor forskel"

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle