​GROHE Sensia Arena: Det intelligente showertoilet

Intelligent teknologi anvendes oftere og oftere i private husholdninger for at spare tid og energi, samt sikre et rent og komfortabelt hjem. De intelligente løsninger rykker nu også ud på badeværelset, hvilket kan ses i innovative produktløsninger, såsom showertoilettet Sensia Arena.

GROHE Sensia Arena giver mere komfort i hverdagen og øger hygiejnen..

Et showertoilet øger den personlig hygiejne med dens innovative funktioner, automatiske rengøring og muligheden for personlig tilpasning. Med den dertilhørende fjernbetjening og app har brugeren mulighed for at have større kontrol over alle Sensia Arenas funktioner såsom spraymønstre, vandtryk og temperatur. 

I juni lanceres en ny moderne, ergonomisk fjernbetjening, der har fået en design og komfortmæssigt opgradering. Fjernbetjeningen vil kunne købes seperat fra juni og kommer sammen med Sensia Arena Showertoilettet fra og med august.

GROHE Sensia Arena: 5 features der giver dig mere komfort i hverdagen

Den nye moderne, ergonomiske fjernbetjening til GROHE Sensia Arena. .


#1 Den mobile fjernbetjening
GROHE Sensia Arena-appen forvandler din telefon til en fjernbetjening, hvormed du kan personliggøre dine toiletbesøg. Appen giver dig mulighed for nemt at bruge alle showertoilettets funktioner, eksempelvis ved at indstille skylning og tørring til dine specifikke behov og gemme dem i personlige brugerprofiler.

#2 Neutralisering af lugt
Et velduftende badeværelse fremmer velvære. For at være med til at sikre frisk luft er GROHE Sensia Arena udstyret med et automatisk ekstraktionssystem: et lag af luft i toppen af skålen danner et skjold og forhindrer dermed lugt i at stige op fra skålen. Den ildelugtende luft renses samtidig i skålen med et aktivt carbon-filter, hvorefter luften frigøres. Ubehagelige lugte er dermed en ting fra fortiden. Ydermere er showertoilettet udstyret med en særlig HyperClean-glasur, der med hjælp fra sølv-ioner dræber bakterier og forhindrer 99.9% af bakterievækst.

#3 The Gentleman
Er toiletbrættet slået op igen? Glemte den tidligere bruger at skylle ud? Med GROHE Sensia Arena er det endelig slut med at diskutere sådanne emner med din partner. Takket være en bevægelsessensor åbner og lukker GROHE Sensia Arenas toiletbræt automatisk. Dets yderst effektive og virksomme skyllesystem fjerner hurtigt efterladenskaber og showertoilettet muliggør også automatisk skyl.

#4 En hjælper i natten
Sensia Arena gør det nemmere for dig at finde vej til toiletskålen, med det integrerede nattelys, som aktiveres når toiletbrættet åbner sig, hvilket det kan automatisk via en sensor. Der er således ingen grund til at tænde for det skarpe lys i rummet, og dermed ødelægge chancerne for hurtigt at falde i søvn igen. Det exceptionelt stille Triple Vortex skyl sørger derudover også for en mindre forstyrret nat for boligens øvrige beboere.

#5 Godt for miljøet
Showertoiletter er blandt andet blevet populære, fordi de leder til et mindsket forbrug af toiletpapir. Rensning med naturligt vand er derfor både mere hygiejnisk og mere økonomisk, da det kan spare en firepersoners husholdning for op til 13 kilo toiletpapir om året [1].

Detaljeret information om GROHE Sensia Arena er tilgængelig her.

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning