”Kan jeg slippe for cisternekassen?”

Med den nye generation af toiletter med In-Tank teknologi fra Roca behøver man ikke længere tænke over installation af hverken indbygningnscisterne eller betjeningsplade. Selve toilettet indeholder nemlig en integreret tank samt et skyllesystem, så man basalt set har tre produkter i ét: Toilet, indbygningscisterne og betjeningsplade.

Det betyder også, at der ikke længere er samme behov for at bygge konstruktioner uden på væggen, hvilket ellers kan være nødvendigt ved traditionelle væghængte toiletter. Man slipper dermed for at bygge en cisternekasse og det er samtidig muligt at placere et væghængt toilet under vinduer eller andre steder, hvor det før ellers har været forbundet med gener.

In-Tank toilettet er desuden udstyret med det velkendte vandbesparende dobbeltskyl med lille og stort 3 / 4,5 ltr skyl på hver sin knap i betjeningspanelet, men trykkes begge ned samtidig får man et stille natskyl på kun 2 ltr.

Teknologien bag In-Tank In-Tank konceptet fungerer ved hjælp af den patenterede Soft-Air® teknologi, der er særligt udviklet af Roca til netop dette formål. For at kunne skylle ud, er det nødvendigt at kunne skabe skyllet uden brug af tyngdekræft, som normalt er tilfældet med en traditionel cisterne. Hér skaber Soft-Air® teknologien i stedet et tryk i cisternen, som fører vandet fra den invendige tank, rundt i systemet og til sidst skyller.

NEM INSTALLATION

Da toilettets komponenter alle er en del af skålen, kan alt arbejdet med opsætning koges ned til det mest nødvendige, og man undgår samtidig arbejde med opbygning af fx cisternekasse, installation af indbygningscisterne mm. Derudover findes alle komponenter til installationen i boksen, som In-Tank leveres i, hvilket også inkluderer en monteringsstander for en nemmere montering af toilettet.

Toilettet monteres oppefra, så man undgår at skulle ind under skålen, og der er desuden hurtig og nem adgang for service og vedligeholdelse oppefra, da alle tekniske komponenter er placeret i selve skålen og ikke bag væggen.

Det væghængte In-Tank toilet kommer i to versioner, med henholdsvis L-beslag og I-beslag, så installation kan tilpasses det enkelte badeværelse. Derudover kan man også finde toilettet i en gulvstående p-lås model.

Roca forhandles i Danmark af Laufen Nordic A/S.

Læs mere om In-Tank

Mere fra...

30.05.2024LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Alape fortsætter som premium brand i Roca Group efter opkøb

19.12.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Group opnår gylden Bæredygtighedscertificering gennem EcoVadis

23.10.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Groups Opkøb af Alape: Et Nyt Kapitel i Det Nordiske Badeværelsesmarked

08.09.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Få et lydsvagt toilet med effektivt skyl

23.08.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Præsenterer Bæredygtighedsrapporten for 2022 med bemærkelsesværdige resultater

22.08.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Præsenterer Bæredygtighedsrapporten for 2022 med bemærkelsesværdige resultater