Roca Group opnår gylden Bæredygtighedscertificering gennem EcoVadis

Roca Group, en global leder inden for sanitetsprodukter og ejer af mærket LAUFEN, fortsætter sin dedikation til bæredygtighed ved at gennemgå en omfattende vurdering af sine bæredygtighedspraksisser gennem EcoVadis, den globale standard for vurdering af forretningsbæredygtighed.

Roca Group opnår Ecovadis Suistainability Gold 2023. Foto: Ecovadis

Som en del af Roca Group's engagement i at fremme bæredygtig udvikling, bliver EcoVadis-vurderingen udført årligt for at evaluere virksomhedens bæredygtighedspræstationer. 

Den seneste vurdering, der blev afsluttet i december 2023, afslører, at Roca Group har opnået en bemærkelsesværdig Guldmedalje og er blevet placeret blandt de øverste 3% af virksomheder globalt.

EcoVadis-vurderingen er en dybdegående undersøgelse, der dækker 21 nøglekriterier inden for fire kerneområder: 

  • Miljø
  • Arbejde og Menneskerettigheder
  • Etik og Bæredygtig 
  • Indkøb

Dette inkluderer aspekter som reduktion af miljøpåvirkningen, beskyttelse af arbejdstagernes rettigheder, etisk forretningsadfærd og fremme af bæredygtige indkøbspraksisser.

Det bemærkelsesværdige resultat og den Gyldne Bæredygtighedscertificering understreger Roca Group's engagement i at skabe en mere bæredygtig fremtid og deres position som en førende aktør inden for sanitetsbranchen.

Roca Groups bæredygtighedsinitiativer har stor betydning for LAUFEN Nordics forsatte indflydelse på sanitetsbranchens udvikling, hvor koncernens leverer innovative og miljøvenlige sanitetsløsninger. 

Et konkret eksempel på denne forpligtelse er lanceringen af verdens første elektriske tunnelovn til produktion af sanitetskeramik. Denne banebrydende teknologi, udviklet i samarbejde med Keramischer OFENBAU, markerer et afgørende skridt mod dekarbonisering af keramikproduktionen. Ovnen, der allerede er i brug på LAUFEN-fabrikken i Gmunden, Østrig. Den er et eksempel på Roca Groups forpligtelse til at levere miljøvenlige løsninger og bidrage til en bæredygtig fremtid for branchen og samfundet som helhed.
 

Med EcoVadis' anerkendelse som en bæredygtighedsleder er Roca Group fast besluttet på at fortsætte sin indsats for at minimere ressourceforbrug, reducere affald og styrke samfundet, mens de fortsætter med at fremme bæredygtighed i hele deres forretningspraksis.

Mere fra...

19.12.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Group opnår gylden Bæredygtighedscertificering gennem EcoVadis

23.10.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Groups Opkøb af Alape: Et Nyt Kapitel i Det Nordiske Badeværelsesmarked

08.09.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Få et lydsvagt toilet med effektivt skyl

23.08.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Præsenterer Bæredygtighedsrapporten for 2022 med bemærkelsesværdige resultater

22.08.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Præsenterer Bæredygtighedsrapporten for 2022 med bemærkelsesværdige resultater

12.01.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Smart Bathroom-løsningerne fra LAUFEN resulterer i mere hygiejniske, mere effektive og mere forbrugsbevidste sanitære faciliteter.