3 Aktive udvider med ny håndværkerbutik i Aarhus

Entreprenør- og anlægsbranchen får snart nye handlemuligheder i Aarhus, når 3 Aktive slår dørene op til en ny håndværkerbutik den 1. marts.

3 Aktive butikken får beliggenhed ved siden af værktøjsleverandøren Carl Ras i Aarhus. Foto: 3 Aktive.

Med to håndværkerbutikker i Kolding og Odense, er Aarhus blevet næste lokation for en ny 3 Aktive butik på landkortet.

Hvor kunderne i Aarhus og omegn tidligere måtte køre hele vejen til Kolding, eller vente en dag med at få varer leveret, får de nu kort afstand til nyt værktøj og maskiner.

”Det er en stor fordel for mange professionelle håndværkere, som ofte er på farten og skal bruge varerne med det samme på en byggeplads. Samtidig ved vi, af erfaring fra flere kunder, at de har manglet en butik i Aarhus og omegn med specialistprodukter til entreprenører. Vi ønsker derfor at være lokalområdets nye specialforretning til entreprenør- og anlægsbranchen”, fortæller Casper Thygesen, der er Distriktschef for 3 Aktives butikker. Han tilføjer:

”Med den nye håndværkerbutik i Aarhus kan vi tilbyde professionel service og rådgivning til kunder i det meste af Midtjylland, og vi kommer samtidig tættere på vores mål om at blive landsdækkende, så vi på sigt kan hjælpe entreprenør- og anlægsbranchen over alt i Danmark.”

LÆS OGSÅ: Prisstigninger på materialer – Hvad gør du?

Bredt sortiment af specialværktøj og maskiner i høj kvalitet

Den nye 3 Aktive butik er på 800 kvadratmeter og vil bestå af 5000 varenumre i høj kvalitet inden for specialværktøj, håndværktøj, stampere, material- og forbrugsvarer, belysning, beklædning, men også specialistprodukter som større maskiner, dykpumper, skæreskiver samt store og små diamantklinger, m.m., som er særligt gavnligt for entreprenører, murer og brolæggere.

3 Aktive er samtidig ene forhandler af flere brands i butikkerne.

Skal kunderne bruge andre varer, kan 3 Aktive skaffe det meste med dag-til-dag-levering, ligesom de kan få levering til en valgt lokation med en fragtmand eller fra en af 3 Aktives kørende konsulenter.

Butikken får beliggenhed ved siden af værktøjsleverandøren Carl Ras i Aarhus. Det giver ifølge Casper Thygesen kunderne mange fordele:

”De to butikker giver adgang til mange forskellige produkter i to brede sortimenter, så kunderne ikke skal køre til flere lokationer efter nyt værktøj og maskiner”, fortæller han og påpeger, at der er stor forskel på sortimenterne i de to butikker:

”Hvor Carl Ras særligt henvender sig til tømrere og snedkere, så vil vi være entreprenør- og anlægsbranchens foretrukne specialistbutik. Med to store og forskelligartede sortimenter kan vi derfor sammen rådgive og servicere endnu bredere med at dække kundernes fulde behov. Jo mere vi kan hjælpe kunderne, jo mere værdifuld tid, sparer de.”

LÆS OGSÅ: Maxus er den mest solgte el-varebil i Danmark

Lokale kendinge med 100 års samlet erfaring 

Personalet kommer til at bestå af rutinerede og stærke lokale kræfter, der tilsammen kan trække på 100 års erfaring med salg og rådgivning i bygge- og anlægsbranchen i Aarhus.

Carsten Ramsdahl starter som butikschef i den nye 3 Aktive butik efter 42 år hos STARK i Aarhus. Sammen med butikssælger Allan Bach, der tidligere har været kørende konsulent hos Carl Ras, skal han drive og udvikle den nye 3 Aktive butik i Aarhus.

John Hansen, der gennem 2,5 år har været kørende konsulent i Aarhus for 3 Aktive, har tidligere konsulenterfaring fra konkurrenter i Aarhus. Han kommer fremover også til at give en hånd med i den nye håndværkerbutik i afhentningen og leveringen af varer til kunder.

”De har alle tre en høj faglighed med et solidt kendskab til produkterne og ved, hvordan de skal bruges i praksis. Det gælder alt fra det gængse udstyr til specialprodukter. Den viden og mange års erfaringer, teamet kan trække på, finder man sjældent det samme sted. Kunderne bliver derfor sikret en god kundeoplevelse og en suveræn service”, fortæller Casper Thygesen om 3 Aktives nye team i Aarhus.

Carsten Ramsdahl har set frem til at starte som butikschef i 3 Aktive, som han i forvejen kender særdeles godt gennem sin lange arbejdskarriere i bygge- og anlægsbranchen:

”3 Aktive er kendte for altid at have varerne på hylden. Nogle af produkterne er gamle kendinge for mig, mens nogle af leverandørerne er helt nye. Samtidig har de et godt sammenhold og teamwork, der ønsker at lykkes i fællesskab”, fortæller han og tilføjer, at han i forvejen kender Allan Bach og John Hansen fra lokalområdet, hvor de alle er bosat, og tidligere har krydset veje sammen gennem arbejdslivet:

”Det betyder meget, at vi kender hinanden så godt, og vi hygger os allerede meget med at bygge butikken op sammen. Jeg ser frem til, at vi sammen skal betjene både nye og gamle kunder i Aarhus og omegn.”

LÆS OGSÅ: Så meget dyrere er det blevet at bygge ny bolig

Stor åbningsfest med gode tilbud

3 Aktive holder stor åbningsfest den 7. april fra kl. 6.30-16 på Søren Frichs Vej 49, Åbyhøj i Aarhus, hvor alle er velkomne.

”Der vil være mulighed for at hilse på personalet og møde ca. 10 af vores leverandører på dagen, ligesom vi har gode tilbud på mange af vores produkter, hvor kunder kan gøre en god handel,” siger Casper Thygesen og tilføjer, at tilbuddene gælder til og med den 8. april, hvor man fra kl. 7 om formiddagen har mulighed for at gøre et godt kup.

”Vi har store forventninger til åbningsfesten og håber på at se en masse af vores nuværende kunder samt nogle af teamets tidligere kunder. Det bliver forhåbentlig også starten på en ny samhandel med mange nye kunder.”

-AKJ

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

28.05.2024Installator.dk

Industrinetværk nærmer sig 100 medlemmer

28.05.2024Installator.dk

Norlys har store planer med ny teknologidirektør

28.05.2024Installator.dk

Norlys har store planer med ny teknologidirektør

27.05.2024Installator.dk

Følsgaard og Panduit kan fejre et 60 år langt partnerskab

27.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: Hvorfor er dokumenthåndtering afgørende for at opnå vellykkede byggeprojekter?

27.05.2024Installator.dk

Deadline nærmer sig: Nu er det sidste udkald for digitalisering af bogføringen

24.05.2024RIB Software

Sponseret

Få fat i din plads på IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for stærkstrømsanlæg hos Banedanmark

Vil du føre tilsyn med stærkstrømsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

15.06.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Servicetekniker til varmetekniske løsninger i Nordsjælland

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
Indregulering af vand- og varmeanlæg

Få metoderne til design af varme-, køle- og brugsvandsanlæg, så de opfylder BR18’s krav til indregulering og funktionsafprøvninger

Dato

06.06.2024

Tid

08:30

Sted

Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, 2600 Glostrup

Dansk Standard
Kursus
Diplomkursus: Elsikkerhed

På dette kursus får du mulighed for at lære om, hvordan Elsikkerhedsloven, relevante bekendtgørelser og standarder er indbyrdes forbundne.

Dato

10.06.2024

Sted

København, Nordhavn

RIB Software
Uddannelse
Ønsker du at blive IKT-leder? Så tilmeld dig uddannelsen i Aarhus allerede nu!

BLC’s næste IKT-leder uddannelse i år er lige om hjørnet, og du kan stadig nå at tilmelde dig.

Dato

10.06.2024

Tid

08:00

Sted

Helnan Marselis Hotel