360 grader digital administration

Gør det daglige administrationsarbejde nemt og digitalt

Gør din hverdag nemmere med 360 grader digital administration

Tid er en af de vigtigste ressourcer i enhver bygge- og anlægsvirksomhed, og den daglige administration kan hurtigt blive en tung og tidskrævende proces.

Vælg en integration mellem flere systemer og opnå store fordele

iKontrol, Intempus, ProLøn og e-conomic har indgået et samarbejde for at give bygge- og anlægsbranchen de mest optimale betingelser for at optimere deres processer ifm. administration i virksomheden. Ved at kombinere de forskellige systemer får du en digital løsning, der samler det bedste fra alle verdener.

Se eller gense webinaret fra dne 16.april her

Webinar: 360 grader digital administration

iKontrol, Intempus, ProLøn og e-conomic har i samarbejde afholdt et fælles webinar, hvor vi fokuserer på, hvordan du kan få en 100% digital administration. Dette sikrer, at du og dine medarbejdere kan klare det daglige administrationsarbejde nemt, sikkert og effektivt.

I webinaret kommer vi 360 grader rundt om den digitale administration i en bygge- og anlægsvirksomhed – fra timeregistrering og kvalitetssikring til lønkørsel og økonomistyring. Vi viser dig helt lavpraktisk, hvordan systemerne understøtter og supplerer hinanden, så din administrative hverdag lettes og frigiver dyrebar tid.

Få det bedste fra alle verdener

Man kan ikke være verdensmester i alle discipliner, og det samme gælder digitale discipliner. Ved at integrere forskellige systemer, der har hver sine spidskompetencer, sikrer du dig, at du altid får ekspertrådgivning inden for de enkelte områder.

Tilpas systemerne efter dine behov

I en virksomhed kan behovene ændre sig løbende. Med en integration mellem forskellige systemer opnår du høj fleksibilitet. I stedet for ét system, der kan lidt af det hele, får du en samlet løsning, hvor de enkelte systemer kan tilpasses lige netop din virksomheds behov. Skulle behovene ændre sig har du mulighed for at til- og fravælge enkelte dele i stedet for at skulle skifte et helt system ud.

Mere fra...

10.11.2023Inspectly ApS

Sponseret

Tømrerformand: Det har aldrig været lettere at lave kvalitetssikring

03.11.2023Inspectly ApS

Sponseret

Byggefirmaet Mogens Lund samler kvalitetssikring og intern kommunikation i én platform

27.10.2023Inspectly ApS

Sponseret

Webinar: Få gode råd til at stå stærkere ifm. tvister og konkurser

19.10.2023Inspectly ApS

Sponseret

Træt af at sende mange mails og SMS'er? Gør som Mads og saml alt i én platform

25.09.2023Inspectly ApS

Sponseret

Få Microsoft Office og din kvalitetssikringsplatform til at spille sammen

08.09.2023Inspectly ApS

Sponseret

Derfor sidder direktøren i supporten hos kvalitetssikringsplatformen