521 badeværelser på kollegie renoveres med nyt system

Geberit leverer produkter og rørsystemer til Wicotec Kirkebjerg, der renoverer Kampsax Kollegiets 521 badeværelser de kommende år. Her bliver der blandt andet gjort brug af Geberits nye forsyningssystem FlowFit, der både er tidsbesparende og som reducerer fejl i monteringen.

Kampsax Kollegiet ved Danmarks Tekniske Universitet i Kongens Lyngby skal have renoveret 521 badeværelser. Foto: Geberit..

I maj 2022 begyndte den store renovering af Kampsax Kollegiet ved Danmarks Tekniske Universitet i Kongens Lyngby, der efter planen vil stå færdig i 2027. Bygherre på projektet har valgt en VVS-løsning fra Geberit, GIS installationssystem, så montører kan installere forskellige moduler inde bag væggen, hvor der vil være en skakt, der gør det let at tænde og slukke for vandet. De mange badeværelser kommer ligeledes til at få Geberit toiletter, håndvaske og bruseafløb installeret. Inde bag badeværelsernes vægge er der Geberit Silent-db20 lyddæmpende afløbsrør og det helt nye FlowFit forsyningssystem.

Træningsforløb til montørerne
Da Geberits forsyningssystem FlowFit stadig er nyt på markedet, har Geberit været med til at levere den tekniske know-how for at gøre montørernes arbejde lettere.
”Inden projektets opstart, kom Wicotec Kirkebjergs montører ud til os hos Geberit i Albertslund, hvor de fik en grundig introduktion og blev oplært i installationssystemet GIS, afløbssystemet og forsyningssystemet FlowFit, så de fik et bedre kendskab til produkterne og installationen”, fortæller Oliver Ragnar Larsen, teknisk salgskonsulent hos Geberit.

Hurtigere montering og færre fejl
Wicotec Kirkebjerg er fortsat i gang med den første etape af renoveringen ud af i alt ni etaper, og har netop trykprøvet FlowFit systemet med stor succes, da det var let for montørerne at se pressamlingerne og derved opstod der ingen fejl undervejs.
Jørgen Larsen, der er VVS rådgiver for Energi & Miljøteknik, står på tæt hold og følger montørernes arbejde i renoveringen, og han er imponeret over, hvor effektivt det hele forløber med FlowFit.

”Da vi startede på projektet, havde jeg en snak med bygherre om, at vi selvfølgelig skulle bruge de bedste produkter på markedet, og det har Geberit. Første gang vi blev introduceret til det nye FlowFit system var, da vi besøgte Geberits fabrik i Schweiz. Her testede Geberit systemet foran os, og vi besluttede os efterfølgende for at gå videre med det system til Kampsax Kollegiets renovering”, forklarer Jørgen Larsen.

Læs også: Wicotec Kirkebjerg udvider med bygningsautomatik

Jørgen Larsen gik derfor i dialog med Wicotec Kirkebjerg, og fik dem overtalt til at prøve med det nye FlowFit system.

”Både installatører og montører roser systemet efter de har haft det i hænderne. Nogle af fordelene er, at man kan se indstikket hele vejen, og at der kun er brug for to preskæber. Det bidrager til en tidsbesparelse i selve monteringen. Du skal heller ikke gå dimensioner op, du får et lavt tryktab og dine fejlmuligheder bliver reduceret”, afslutter Jørgen Larsen.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle