7 nye værktøjer til boring og skruning

Metabo introducerer fire nye akku-maskiner, en ny akku-maskine med slagværk, en ny akku-slagnøgle og en ny akku-slagskruetrækker i LT-klassen…

To nye særdeles kompakte og kraftfulde akku-skruemaskiner
BS 14,4 LT og BS 18 LT findes som variant med en selvspændende borepatron eller med hurtigskift-system “Quick” hvor borepatronen
tages af, helt uden brug af nogen form for værktøj.
BS 14.4 LT Quick og BS 18 LT Quick.

Med Metabo “Quick” systemet og den magnetiske holder med indvendig
¼” sekskant kan man foruden bits nu også sætte de nøjagtige Metabo sekskant-bor direkte ind i spindlen. Dette gør maskinen kortere og letter arbejdet under trange forhold.
Vinkelforsats med “Quick” system, der hjælper håndværkeren på svært tilgængelige steder, findes også til disse nye maskiner og klikkes på helt uden brug af værktøj.

Nu kortere og lettere!
Med denne kortere og mere kompakte konstruktion og den reducerede vægt, passer den endnu mere komfortabelt ind i hånden.
Den robuste, 4-polet Metabo motor med 4 kul, sikrer en bedre ydeevne for alle modeller samt lang holdbarhed på kullene. Ligeledes er kølesystemet optimeret, hvilket giver mulighed for ekstreme belastninger.

Slagnøgle / slagskruetrækker
SSD 18 LT slagskruetrækker med ¼” indvendig sekskant og slagnøglen SSW 18 LT med ½” udvendig firkant for toppe m.v.
De nye modeller er endnu kortere, mere ergonomisk designet og passer bedre ind i brugerens hånd. Desuden har Metabo også reduceret vægten med hele 200 gram til 1,6 kg i forhold til tidligere modeller.
Med et maksimalt drejningsmoment på 150 Nm til SSD 18 LT og
210 Nm til SSW 18 LT, er kræfter ikke noget problem! Samtidig skal nævnes at begge modeller har 3 gear, så man undgår at overspænde og dermed ødelægge materialerne.

En kraftfuld motor der tåler høj belastning.
Det multifunktionelle overvågningssystem, samt det robuste højtydende slagværk, garanterer en levetid, der i øjeblikket er unikt på markedet.
Metabos omfattende sortiment af tilbehør som f.eks. de nye slagfaste
Impact-bits der fås i 29 eller 49 mm i længden, er designet til særligt krævende applikationer og holder gennemsnitligt 70 % længere end andre sammenlignelige produkter på markedet.
Slagtoppesæt og nye bor med sekskant-skaft findes også i programmet.

Praktisk og udholdende!
Med 7 nye akku-maskiner, følger Metabo udviklingen i sin rolle som pioner på akku markedet. I det forløbne år, var producenten fra Nürtingen den første til at hæve standarden for udholdende batteripakker til 4,0 Ah med deres nye Ultra-M teknologi. Denne geniale batteri teknologi giver også akku-maskinerne 33% længere driftstid pr. opladning og sikrer også en særlig lang levetid for batterierne.
Metabo er den eneste producent på markedet der giver 3 års garanti
på alle batterier, uanset hvor ofte batteriet er genopladet.
De nye LT-maskiner har nu fået bæltekrog og bitsmagasin der
kan monteres på begge sider af maskinen.

02.04.2013Metabo Danmark A/S

Sponseret

7 nye værktøjer til boring og skruning