8 stærke fordele med butterflyventiler fra Belimo – også til regulering

Du får pålidelighed, sikkerhed, alsidighed, energibesparelser og meget mere.

Foto: Belimo Danmark

Belimo butterflyventiler og aktuatorer giver dig 8 stærke fordele: 

  1. Mange anvendelsesmuligheder
  2. Absolut tætlukkende
  3. Energibesparende design
  4. Reduceret vægt og installationshøjde
  5. Transparent kommunikation
  6. Problemfri integration af sensorer
  7. Høj driftssikkerhed
  8. Klar til pålidelig regulering

Alsidig anvendelse og pålidelig drift

Du får fordele af Belimo butterflyventiler og tilhørende aktuatorer flere steder i dit HVAC-anlæg: Til afspærring, som omskifter eller til regulering – og desuden er butterflyventilerne ikke afhængige af flow-retningen – det øger fleksibiliteten.

Samtidig er Belimos butterflyventiler altid helt tætlukkende. Uanset diameter er du fri for interne lækager. Når ventilen lukker, lukker den helt tæt! (Belimo butterflyventiler fås fra DN25 til DN700).

Lav vægt, lav konstruktionshøjde og lavt energiforbrug

Belimos kompakte ventildesign og motorer gør dem lette at installere. De kræver ikke meget plads. Samtidig er motorerne lette – en fordel både for den, der skal installere, og for kravene til installationsstedet. Desuden har Belimo designet sine butterflyventiler, så de – i samspil med Belimo aktuatorer – kun bruger et minimum af energi. Det reducerer energiforbruget både for 24 V og 230 V-installationer.

Nemt at indstille kommunikation og integrere sensorer

Belimo aktuatorer kører såvel analog som bus-kommunikation, og det er nemt at indstille kommunikationsprotokollerne. Indstilling af ventilen er også utrolig nemt med Belimo Assistant App på din smartphone. Og hvis ventilen skal integreres med sensorer – eller hele BMS’en – sker det lige så gnidningsfrit.

Høj driftssikkerhed under alle forhold

Du kan få Belimo aktuatorer med termisk isolering, der forhindrer kondensering. Samtidig har de integreret temperatur- og fugtighedssensor, som sørger for at aktuatoren bliver opvarmet og frostfri, når forholdene kræver det. Og vel at mærke kun, når der er behov for det. Resten af tiden sparer de på energien.

Du kan også få sikkerhedsfunktion, som sikrer at ventilerne stiller sig i den position, du ønsker, ved strømsvigt. Det sikrer anlægget mod uheld. Og aktuatorens kabinet fås IP-66/67-beskyttet, så de er velegnede til installation udenfor – og i krævende miljøer.

Du kan også regulere med butterflyventiler

Den store alsidighed i Belimo butterflyventiler omfatter også regulering. Takket være det avancerede samspil mellem ventil og aktuatorer kan Belimo butterflyventiler regulere. Det 
betyder, at du også får gavn af de øvrige stærke fordele, når det er ventiler til regulering, du har brug for. Både 2-vejs og 3-vejs.

belimo.dk kan du bl.a. se to minutters video, hvor productmanager Pierre Morier beskriver reguleringsegenskaberne. Her kan du også læse mere om Belimo butterflyventiler – og hente en brochure om disse 8 stærke fordele.

Mere fra...

21.03.2024Belimo A/S

Sponseret

Opfyld kravene om energibesparelser i boliger med intelligente ventiler

06.02.2024Belimo A/S

Sponseret

8 stærke fordele med butterflyventiler fra Belimo – også til regulering

10.10.2023Belimo A/S

Sponseret

Stor forbedring af energieffektivitet med RetroFIT+

12.09.2023Belimo A/S

Sponseret

Øget interesse for energibesparelser hos boligselskaber

26.04.2023Belimo A/S

Sponseret

Nye, elegante rumsensorer er nemme at installere

19.03.2023Belimo A/S

Sponseret

Ny, tætlukkende drikkevands-kugleventil godkendt til drikkevand