Belimo A/S

Schweizisk kvalitet og teknik
Dansk know how og lune

Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk team med mere end 30 års akkumuleret viden og indsigt i danske forhold og det danske marked. Vi sætter kundens behov i centrum og ser det som vores fornemmeste opgave at bidrage til kunders succes.

Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk team med mere end 30 års akkumuleret viden og indsigt i danske forhold og det danske marked. Vi sætter kundens behov i centrum og ser det som vores fornemmeste opgave at bidrage til kunders succes. Det gør vi ved altid at stille alt, hvad der er værd at vide om regulering og styring af luft og vand til rådighed hurtigt og uden beregning for alle vores kunder. Vi sætter en ære i at være nemme at få fat i og nemme at snakke med. Professionelle med et glimt i øjet. Hertil kommer dag til dag levering, fragtfrit til erhvervsadresser samt 5 års garanti – Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Savner du support i forbindelse med rådgivning, dimensionering, produktvalg, installation eller service, så er telefon 86524400 en sikker indgang til alt, hvad der er værd at vide. Prøv os.

Seneste nyt

07.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Delta-T-styring giver store energibesparelser og optimal drift

Du får optimal energiudnyttelse, når dit HVAC-anlæg styres ud fra effektbehovet og temperaturforskellen mellem fremløb og returløb. Ud over at optimere energiforbruget, optimerer delta-T-styring også komforten i bygningens rum, så der er meget at vinde med delta-T-styring.

06.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Nedsæt bygningens energiforbrug, når du vælger ventiler

23.04.2024Belimo A/S

Sponseret

Nyhed: Lineariseret butterflyventil til 2-vejs og 3-vejs regulering

21.03.2024Belimo A/S

Sponseret

Opfyld kravene om energibesparelser i boliger med intelligente ventiler

06.02.2024Belimo A/S

Sponseret

8 stærke fordele med butterflyventiler fra Belimo – også til regulering

10.10.2023Belimo A/S

Sponseret

Stor forbedring af energieffektivitet med RetroFIT+

12.09.2023Belimo A/S

Sponseret

Øget interesse for energibesparelser hos boligselskaber

26.04.2023Belimo A/S

Sponseret

Nye, elegante rumsensorer er nemme at installere

Temaer som virksomheden deltager i