Aarhus-elinstallatør udvider med base i Herning

Elinstallatøren NMT El-Service udvider forretningen med en afdeling i Herning for at kunne give optimal service til deres midtjyske kunder

Brødrene Martin Søndergaard og Peter Gundorph ser frem til at arbejde sammen. PR-foto..

På Dalgas Allé i Herning åbner århusianske NMT El-Service afdeling nummer tre på landsplan. I spidsen for den nye afdeling står elinstallatør Martin Søndergaard.

Læs også: NMT El-Service udvider med ny afdeling

”NMT El-Service har primær base i Aarhus, men via Martin Søndergaard og hans lokale netværk er vi blevet involveret i flere og flere elinstallationsopgaver i Herning-området. For at markere vores interesse for Midtjylland og sikre kunderne dér optimal service, etablerer vi os nu med adresse i Herning på Dalgas Allé 5 med Martin Søndergaard i spidsen”, fortæller Niels Martin Thomsen, indehaver af NMT El-Service.

Martin Søndergaard har siden 2018 været ansat som elinstallatør hos NMT El-Service. Han er efter en årrække i Aarhus for nylig flyttet tilbage til hjemegnen i et nybygget hus i Lind ved Herning.

I forbindelse med opstarten i Herning har Martin Søndergaard indledt et samarbejde om installationskunder med sin bror, Peter Gundorph, som med udgangspunkt i 18 års erfaring fra vvs-branchen godt ét år har drevet virksomheden Varme, ventilation og blik v/Peter Gundorph i Herning.

Power på samarbejdet
”Min bror har allerede et solidt kundekartotek og en central adresse i Herning. Vi arbejder godt sammen”, siger Martin Søndergaard og fortsætter:

”Derfor lå det lige til højrebenet at få den nye NMT El-Service-afdeling placeret i nærheden af Peters firmaadresse og indgå samarbejde omkring installationskunder i Herning-området. At vi fremover både kan assistere med både el-, varme-, ventilations- og blikarbejde giver god synergi, og gør det hele meget lettere for kunderne”.

I arbejdet med at starte en ny afdeling op trækker Martin Søndergaard på den erfaring, han har opbygget over de seneste par år, hvor han for NMT El-Service har opbygget en sund forretning i Ebeltoft. Som det er tilfældet i Ebeltoft, forventer Martin Søndergaard, at opgaverne i den nye ordrebog skal komme fra private kunder, mindre erhvervsvirksomheder samt ejere og udlejere af ejendomme.

”Elkunderne i Herning vil primært møde mig. På specialopgaver og større projekter kan jeg trække på flere eltekniske kompetencer og assistance fra kollegaerne i Aarhus”, siger Martin Søndergaard. Med udgangspunkt i den seneste tids efterspørgsel i det midtjyske tror han på, at der er grobund for endnu en elinstallatør i Herning.

Læs også: Første EUX-student hos NMT El-Service får fagets medalje

”Jeg ser frem til at sætte power på samarbejdet omkring installationskunder med min bror og ikke mindst at tage fat på endnu flere elopgaver hos kunder i og omkring Herning”, slutter Martin Søndergaard.

- SMF

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle