ABUS zoomer ind på fjernovervågning

En ny serie af PTZ dome-kameraer er garanti for knivskarpe billeder selv på lange afstande. Kameraets evne til at panorere gør det muligt at dække store områder med et enkelt kamera.

Med den nye serie af PTZ dome-kameraer gør ABUS det muligt at dække store områder med et enkelt kamera.

Overvågning af større områder som parkeringspladser, fodboldstadioner, indkøbscentre eller supermarkeder kan fremover løses med en ny serie af PTZ dome-kameraer, der er skabt til både inden- og udendørs brug.

Serien, som er udviklet af ABUS, der producerer alarm- og overvågningsudstyr, er designet med fokus på fleksibel styring. Kameraet kan panorere vertikalt og horisontalt, og giver dermed optimalt overblik over store arealer. Bevægelsen kan styres manuelt fra en PC, app eller et kontrolpalet, mens kameraets zoomfunktion, der har 20x zoom og autofocus, gør det muligt at stille skarpt på selv små detaljer.

– Overvågningsløsninger af denne type kan afløse vagtens løbende runderinger, som i stedet kan foretages elektronisk. Tiltrækker et særligt billedudsnit sig interesse, er det nemt at zoome ind og aflæse mindre tal og bogstaver på eksempelvis nummerplader, forklarer Søren Brehm Jensen, Category Manager hos ABUS-Gruppen DK.

Overvågningsløsningen kan også bruges til procesovervågning på eksempelvis rensningsanlæg, hvor der kan zoomes ind på bassiner og måleenheder for løbende kontrol af vandets farve og højde. På den måde spares det fysiske mandskab til kontrol og antallet af kameraer kan minimeres.

Live eller lagret
Optagelser på PTZ dome-kameraerne kan enten lagres på en hard disk til senere afspilning eller afspilles live på en monitor, hvis der løbende overvåges fra eksempelvis et vagtlokale. En kombineret løsning er også mulig.

Kobles overvågningen sammen med en alarm, finder linsen automatisk hen til og zoomer ind på alarmeringsstedet, hvis alarmen bliver udløst.

– Der er på alle måder tale om en high end overvågningsløsning, som udnytter teknologiens muligheder og sikrer optimal sikkerhed, konstaterer Søren Brehm Jensen.

Yderligere specifikationer:

  • PTZ dome-kameraerne fås med op 1080p opløsning (1980x1080 v/25 fps.)
  •  3D DNR teknologi optimerer kameraet til brug under dårlige/begrænsede lysforhold, fjerner skygger og sørger for at billedet står skarpt.
  • Ved total mørke skifter kameraet automatisk til lysfølsom sort/hvid indstilling.
  • Udendørs modeller er indbygget i opvarmet kamerahus med beskyttelsesklasse IP66.
  • Indendørs modeller kan monteres direkte på lofter eller indbygges i nedsænkede loftkonstruktioner.
  •  Vejl. udsalgspris fra 19.500 kr.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

10.06.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Er dit sikringssystem, adgangskort og kortlæsere sikre?

28.05.2024Avidenz A/S

Sponseret

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

22.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Tag hul på fremtiden - Oplev vores banebrydende Mobile Wallet adgangsløsning

03.05.2024Installator.dk

Carl Ras styrker sin position inden for sikringssegmentet

02.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Har du styr på dine gæster?

26.04.2024Armadan A/S

Sponseret

Armadan opretter afdeling for passiv brandsikring

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle