Akustisk belysning

Med BLADE akustiske bafler med lys, sikres akustikken og belysningen i større rum.

Blade er udarbejdet i et samarbejde mellem vores tyske belysningsleverandør RIDI/Spectral og GfAG, som er markedsførende i Tyskland inden for højkvalitets akustik løsninger. Målet har været at forene lys og lydisolering i større rum, så det arkitektonisk bliver én helhed.

Det er lykkedes med systemet Blade. Her har LED armaturerne samme dimension og udseende, som akustik bafflerne og indgår derfor som en integreret del af lydisoleringen. Blade er perfekt til højloftede lokaler i beton, to problemstillinger bliver løst i én funktion. De akustiske bafler sikrer akustikken i rummet og lysbaflerne sikrer det ønskede antal lux.

Disse to faktorer er med til at skabe et optimalt arbejdsmiljø, uden at gå på kompromis med de arkitektoniske detaljer. Modsat et traditionelt akustikloft, giver Blade direkte adgang til loftet mellem de lodrette bafler, muliggør cirkulering af luften og bevarer det arkitektoniske i rummet.

Blade, stor fleksibilitet i farver og størrelser

Blade er en elegant og æstetisk måde at løse de udfordringer et højloftet lokale kan give. Det er muligt at designe forskellige løsninger, for eksempel ved hjælp af farver og størrelser. Der kan nedhænges bafler enkeltvis eller på tværs af rummet. Lysbaflerne tilpasses herefter til de enkelte bafler eller som gennemgående lysbånd. De nedhængte lodrette bafler, giver en særlig effektiv akustik.

Står du med et projekt hvor akustikken bliver et problem? Giv os et kald på 76 26 67 00 og sammen finder vi en løsning.

21.12.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Luminex fusionerer med LED-TEK

11.11.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Ny belysning hos GABBA.

20.07.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Belysning i kolde temperaturer

07.07.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Tag naturen med ind på kontoret.

22.06.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Skinne system til Selected Car Group i Køge

15.06.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Plantorama med optimal belysning