Ny belysning hos GABBA.

GABBA er et brand der emmer kvalitet, design og dygtigt håndværk. På deres kontor i Kolding havde de behov for ny belysning, der passer til deres rå og moderne indretning.

Kunden havde nogle tanker omkring hvilken type belysning det skulle være, men efter en tur forbi vores showroom, faldt valget på et nedhængt liniearmatur fra Lightnet.

På storrums kontorerne er der anvendt MATRIC 55mm som nedhængt linielys, med 4000K og mikroprismatisk afdækning. Lamperne giver en god grundbelysning i hele lokalet og efterlader ingen mørke kroge. Over bordet i den ene ende af lokalet er der også monteret MATRIC 55mm., men monteret som en ubrudt firkant. Ved at indramme bordet, ved hjælp af belysningen skaber man et rum i rummet, der er med til at afgrænse områderne for medarbejderne. De får ubevidst et rum at arbejde i, hvilket er en fordel i store rum.

På kontoret hvor mærket Blue De Genes holder til, er der over hvert skrivebord monteret CALEO pendler med mikroprismatisk afdækning i 4000K. De bløde kanter giver en god kontrast til de rå mursten, mens kobberfarven spiller godt sammen med farven på væggen. Det særlige ved lamperne her, er at de også er med indirekte lys, der lyser op i loftet. Det er med til at give mere lys i rummet. Især i lavloftet rum er indirekte lys godt at bruge, da loftet bliver lyst op og reflektere ned, derved virker rummet lysere og større.

I mødelokalet på 1. sal er monteret MATRIC 38mm. pendel med mikroprismatisk afdækning og i 4000K. Det lineære armatur spiller godt op mod bjælkerne i loftet og virker ikke forstyrrende over bordet. Også her er der brugt direkte/indirekte lys, for at fremhæve det flotte loft og for at gøre rummet mere lyst. Alt sammen kan selvfølgelig dæmpes efter behov.

Kom forbi vores showroom og se hvad vi kan gøre for belysningen på dit kontor

21.12.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Luminex fusionerer med LED-TEK

11.11.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Ny belysning hos GABBA.

20.07.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Belysning i kolde temperaturer

07.07.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Tag naturen med ind på kontoret.

22.06.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Skinne system til Selected Car Group i Køge

15.06.2021LUMINEX A/S

Sponseret

Plantorama med optimal belysning