Alt er nyt, intet er forandret

Virksomheden Electro Oil har skiftet navn til Electro Energy, sortimentet er udvidet, men fokus er stadig på den gode service og de tætte relationer til kunderne.

I næsten 50 år hed virksomheden Electro Oil og det var de glade for. I lige så mange år har virksomheden været eksperter i reservedele til olie og gas fyr, og leverandør af units og brændere i høj kvalitet. Men nye tider kaldte på nye produkter og Electro Oil begyndte at se sig om efter produkter, der kunne supplere de gamle. 

Samtidigt følte virksomheden det var tid til at børste støvet af skulderne og få et nyt og friskere udseende og navn.  ”Alt er nyt og vi er stadig de samme” som administrerende direktør Christian Gulløv udtrykker det. Han fortsætter ”Vi følte at vi skulle have et navn og et udseende, som modsvarede det vi gør, og det vi står for. Det nye navn skulle også passe bedre til alle de nye produkter, vi har fået ind i vores energi sortiment.”

Det er især ikkefossile energiløsninger som Electro Energy har udvidet sortimentet med. Varmepumper, både luft/vand og jord/vand har fået stor fokus, men også solceller til private og erhverv er blevet en stor del af Electro Energy’s forretning. 

”Da produkternes kvalitet og værdi for kunderne altid har været essentiel for os, holder vi os til europæiske leverandører” fortæller salgschef Paul Westergaard ”Det har været vigtigt for os at vores mange gode kunder fortsat har tillid til os og at de nye produkter også fortjener den tillid” slutter han.

Du kan møde Electro Energy på stand 1312 hvor alle de kendte medarbejdere står parat til at demonstrere både nye og gamle produkter.

Alt er nyt, intet er forandret

11.04.2013Electro Energy

Sponseret