Anmeldelse: Sådan får din virksomhed succes med LinkedIn

Bog om LinkedIn giver tip til, hvordan virksomheder let kommer i gang med at bruge det sociale medie kommercielt, uden det koster ret mange penge.

Sociale medier som LinkedIn bliver i dag brugt kommercielt af mange virksomheder. Det er der ifølge de to stiftere af rådgivningsvirksomheden Digital Works god grund til, men mange virksomheder har endnu ikke set lyset i de sociale medier. Det vil de to stiftere og forfattere til en guidebog om emnet råde bod på.

<p>"Brug lidt tid på at søge på dine konkurrenter på LinkedIn, opfordrer de to forfattere"</p>

Citat fra anmeldelsen

Bogen om det verdensomspændende elektroniske netværk LinkedIn har en klar forretningsmæssig vinkel; og det er godt. Bogen er bygget sådan op, at virksomheder og enkeltpersoner, som endnu ikke har stiftet bekendskab med LinkedIn, kan være med. Også erfarne LinkedIn-brugere kan have gavn af bogens tip.

Læs også: Sociale medier får kundernes opmærksomhed

’Arbejd professionelt med LinkedIn’ fortæller, hvad virksomheder kan få ud at have en profil, men beskriver også detaljeret, hvad de skal gøre, når de sidder foran computeren og skal tage beslutning om de mange valgmuligheder. Man kan oprette en helt enkelt profil eller benytte sig af nogle af de mere avancerede tilbud.

Vær hvor kunderne er
Hvorfor oprette en linkedIn profil – et miniwebsite – uden for virksomhedens egen hjemmeside, kan man så spørge. Hertil svarer forfatterne, at man som virksomhed bør være til stede dér, hvor brugerne er. Mange virksomheder har allerede en Facebook-side, og 950.000 erhvervsaktive personer på LinkedIn alene i Danmark og 170 millioner på verdensplan taler for sig selv.

Om bogen

”Arbejd professionelt med LinkedIn – uden det koster penge”
Nicolai Hæggelin & Charlotte Østergaard Jørgensen
Digital Works
148 sider
249 kroner plus moms og porto
www.digitalworks.dk

Med en professionel virksomhedsside på LinkedIn har man mulighed for at profilere sin virksomhed, slå job op, udsende nyheder og beskrive sine produkter og services samt forkorte vejen til de relevante kontaktpersoner inden for udvalgte områder. Og så skal man også huske, at virksomhedssiden på LinkedIn, ligesom den personlige profil, dukker pænt op i Googels søgeresultater.

LinkedIn har for nylig sat gang i opsamling af ”likes” på virksomhedsniveau og har blandt andet udviklet diverse ”follow”-knapper, som kan integreres på websites eller i nyhedsbrevet.

Tjek dine konkurrenter
Brug lidt tid på at søge på dine konkurrenter på LinkedIn, opfordrer de to forfattere. Der er jo ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken eller gentage andres fejltagelser, argumenterer de.

Læs også: Content marketing er det nye sort

To ord går igen i bogen: berigelse og kommerciel. Berigelse er evnen til at skabe værdi, som ikke nødvendigvis koster penge. Gratis berigelse kan være artikler, websites, blogs, rapporter, gode tip, videoer, seminarer, nyhedsbreve og relationer.

Gennem berigelsen vil virksomheden skabe stærke relationer og ambassadører i markedet. Herfra skal kommercialiseringen bringes i spil – produkter skal sælges. Forfatternes pointe er, at hvis der er skabt gode relationer, er det nemmere at sælge efterfølgende. Og det er jo ganske vist!

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

22.05.2024Installator.dk

Derfor gik de med i Koble-samarbejdet

22.05.2024Installator.dk

31 veje til at gøre Danmarks bygninger mere energieffektive

11.04.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Grønne resultater: AO på vej mod halvering af CO2-udledningen

09.04.2024TEC7

Sponseret

Produktnyhed: Revolutionerende limning af store områder.

04.04.2024Installator.dk

For lidt plads kan løses med bedre lovgivning

22.03.2024RIB Software

Sponseret

Deltag i ny markedsundersøgelse og vind 1 stk. Apple Airpods (3. generation)!

19.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kundetilpassede skabe og effektiv logistik sikrer effektiv produktion hos Ehcolo

19.03.2024Installator.dk

Behov for meget mere og hurtigere klimatilpasning

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde