Antallet af hjem med intelligente termostater vokser kraftigt

Flere end nogensinde anvender tado°, når de skal spare på energien. Antallet af nye hjem, der bruger tado’s intelligente termostater, er mere end fordoblet hen over efteråret.

Flere end nogensinde anvender tado°, når de skal spare på energien. Antallet af nye hjem, der bruger tado’s intelligente termostater, er mere end fordoblet hen over efteråret. Foto: Arkivfoto..

Flere end nogensinde har i løbet af september og oktober installeret tado° Smart Thermostats. Siden opvarmningssæsonen begyndte i år, har tado° oplevet en stigning på 153 procent i antallet af nye kunder, der i september og oktober 2022 sammenlignet med de samme måneder i 2021 har installeret intelligente termostater. tado° har også kontinuerligt opnået øget vækst fra år-til-år, efterhånden som produktkategorien har udviklet sig til at være mere almindelig og samtidig vigtig for forbrugeren. Med en dyr vinter der venter forude for forbrugerne i Europa, tilstræber flere mennesker end nogensinde før at reducere deres energiforbrug.

En pioner på et voksende marked
Siden virksomheden blev grundlagt i 2011 har tado° udviklet brugervenlige energieffektive termostater, der er kompatible med mere end 95 procent af alle hjem i Europa. Virksomheden fokuserer på at levere en stærk kundeoplevelse, der giver brugerne mulighed for selv at installere enhederne, kombineret med betydelige energibesparende funktioner. I de seneste år har tado°-produkterne givet kunderne en tilbagebetalingstid på mindre end et halvt år ved hjælp af deres energibesparende metoder. Virksomheden forventer at nå 3 millioner solgte enheder inden udgangen af 2022.

"Mens vi oplever skyhøje energipriser, er tado° på en mission i forhold til at hjælpe boligejere i hele Europa med at reducere deres energiforbrug", siger Christian Deilmann, CPO og medstifter af tado°.

"I disse tider leder folk efter en løsning, der er nem at installere og giver øjeblikkelige energibesparelser. Med vores produkter og tjenester kan ethvert varmesystem opgraderes til et smart, energieffektivt system på mindre end 30 minutter”, fortsætter Deilmann.

Læs også: Tado lancerer ny varmestyring

Alene varme og varmt vand tegner sig for 79 procent af et europæisk hjems energiforbrug. tado° Smart Thermostats giver gennemsnitligt kunderne en besparelse på 22 procent på deres varmeregninger ved hjælp af intelligente algoritmer og funktioner som Geofencing og Open-Window-Detection. tado°-softwaren giver også brugerne indsigt i, hvordan deres hjem bruger energi til opvarmning. Funktioner som tado° Energy IQ og Energy Savings Report giver kunderne forudsigelser om energiregninger, månedlige sammenligninger og rum-for-rum-analyse af, hvilke rum der bruger mest varme.

tado° forventer, at den store efterspørgsel vil være en langsigtet trend:

"Vi oplever, at helt almindelige forbrugere nu er begyndt at få øjnene op for vores produkter. Folk forstår, at det haster med at sænke deres energiforbrug nu, ikke kun for at blive uafhængige af fossile brændstoffer, men også for at sænke deres omkostninger”, siger Christian Deilmann, CPO og medstifter af tado°. "Vi forventer, at det bliver et rekordår".

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

10.05.2024Installator.dk

KNX har central rolle i fremtidens bæredygtige byggeri

14.04.2024Niko-Servodan A/S

Sponseret

Har du en forældet smart home installation? Konverter nemt til Niko Home Control

12.04.2024RIB Software

Sponseret

Skal du nå at have en af de sidste pladser på vores Facility Management kursus?

09.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Motorstartere: Selv en lille ændring kan have stor betydning

20.03.2024Installator.dk

Ny formand for KNX National Group Denmark

28.02.2024RIB Software

Sponseret

WEBINAR: Bæredygtighed i byggeriet og vigtigheden af dokumentation

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle