Bedst i Test!

Dansk ingeniørfirma har fået deres 7W Sunflux LED, som erstatter 40W glødepæren testet bedst i en stor anlagt undersøgelse foretaget af EU Premium light.

/PressPort/ -- Det danske ingeniørfirma Prolys.dk ApS har med serien Sunflux udviklet og designet et bredt sortiment af kvalitets LED belysning. Et sortiment der dækker alle typer belysninger, og som i dag kan fungere som 100 % erstatning for de traditionelle glødepærer i boligen samt lamper på kontorer, i forretninger og lager.

Deres Sunflux LED erstatning til den almindelige 40W pære er netop blevet ”Bedst i Test” (karakteren ”very good”).

”Det er altid en fornøjelse at få bekræftet ens mangeårige forskning og udvikling af kvalitet. I dette tilfælde er det ekstra befordrende, da det blev foretaget som en blindtest, hvor hverken forhandlere eller producenter blev informeret på forhånd”, fortæller LED specialisterne Mike Andersen og Thomas Hornsyld.

Overgangen fra de traditionelle glødepærer har været lang, forvirrende og ikke mindst besværlig. Nye direktiver, regler og videnskabelige undersøgelser har ikke gjort det lettere – tværtimod! Pludselig var sparepæren noget ”sjusk” og fyldt med giftig kviksølv. Pludselig virkede den nye smarte LED belysning ikke optimalt og pludselig skulle vi hamstre traditionelle glødepærer, da det rygtedes, at vores dyrebare designlamper ikke brød sig om de nye innovative produkter. Og hverken LED  eller sparepæren gengav virkeligheden korrekt.

”Det ligner et kunstigt månelandskab” har, tit og ofte, været den skinbarlige sandhed, når folk har talt om LED belysning til boligen. Hvad nu – kan man slet ikke få ordentlig klimavenligt lys?

Jo – men det har været begrænset til ”nørder” som har været omhyggelige i deres søgning.

Sunflux kvalitets LED findes hos udvalgte forhandlere og hos Prolys.dk. Der vil du kunne få den rigtige rådgivning og forklaring på de forskellige typer LED – og dermed oplyse dit hjem, kontor, butik eller lystyacht med certificeret og klimavenlig belysning. Og så ikke mere snak om månelandskab, kviksølv og lave Ra-værdier – kvalitet betaler sig altid!

24.10.2013Prolys ApS

Sponseret

Bedst i Test!