Bliv klogere på installatørens fremtidige transportmiddel

I forbindelse med lanceringen af IVECO Danmarks banebrydende elvarebil, IVECO eDaily, indleder transportvirksomheden en eDaily Road Tour. Med på turen er de eldrevne eDaily-varebiler, som i alt skal besøge fire byer i Danmark: Roskilde, Aalborg, Aarhus og Odense. Formålet med turen er ikke blot at øge kendskabet til IVECO eDaily, men også at belyse fremtidens køretøjer.

På eDaily Road Touren vil IVECO præsentere deres nye IVECO eDaily, der kommer i varianter som kassevogn, chassi og dobbeltkabine. Foto: IVECO..

Den 6. november begiver Salgschef for Daily i Danmark hos IVECO, Jeppe Heidemann, og hans team sig ud til de lokale IVECO-forhandlere i Roskilde, Odense, Aarhus og Aalborg. Her vil de præsentere IVECO Danmarks nye IVECO eDaily, der kommer i varianter som kassevogn, chassi og dobbeltkabine. På Road Touren har nuværende og nysgerrige kunder mulighed for at opleve den elektrisk drevne varebil på første hånd.

”Vi har inviteret en række kunder, for hvem potentialet til at skifte til eldrevne køretøjer som vores IVECO eDaily er særligt relevant. Gæstelisten indeholder primært offentlige institutioner og private virksomheder”, fortæller Salgschef for Daily i Danmark, Jeppe Heidemann.

Der har været langt imellem løsningerne inden for ikke-fossile køretøjer og varevogne, og der har desuden ikke været konkrete lovgivningsstramninger på området. Til trods for det mærker Jeppe Heidemann en begyndende efterspørgsel blandt kunderne samt i markedet.

”Vi mærker en efterspørgsel blandt vores kunder på den måde, at mange spørger efter eldrevne varebiler. Samtidig begynder kravene i udbud og licitation også at stramme til. Det betyder, at det hos mange af dem er et krav at have elbiler i flåden”, fortæller Jeppe Heidemann om sine erfaringer fra branchen.

Med indførelsen af de nye miljøzoner i de fem største danske kommuner er der ifølge Jeppe Heidemann tydeligt ved at tegne sig en tendens. Den skærpede lovgivning for personbiler indikerer klart, at der i fremtiden vil komme flere skærpede reguleringer for forskellige typer køretøjer, herunder varevogne. Derfor repræsenterer IVECO eDaily-varebilen en stærk kandidat som løsning for fremtidens transportbehov.

”De seneste fremskridt inden for bæredygtighed og energieffektivitet breder sig i hele branchen som en voksende bølge. Bylovgivningen strammes til ‒ et klart eksempel er den seneste ændring, der trådte i kraft den 1. oktober. Jeg er overbevist om, at dette blot markerer begyndelsen. Det vil ikke vare længe, før alle former for fossildrevne biler bliver totalt forbudt i storbyerne. Derfor er vores eDAILY en konkret, fremtidssikret løsning”, udtaler Jeppe Heidemann.

IVECO eDailyen har nylig modtaget en Guinness World Record-pris for sin imponerende trækkapacitet, som lovligt må trække op til 3.500 kilo på anhængertrækket. Men IVECO eDailyen skiller sig ikke kun ud på grund af sin trækkraft. Den byder også på en innovativ funktion, der giver brugerne mulighed for at tilpasse batterikapaciteten på varevognen efter deres individuelle behov. Det tilføjer dermed en ekstra grad af fleksibilitet til bilen, som kan være værdifuld for forskellige brugsscenarier.

Læs også: Sådan firedobler vi vedvarende energi på landet

”Med muligheden for modulopbygning af batteriet giver vi vores kunder den ultimative frihed. Frihed til at forme deres investering efter øjeblikkets behov, tilpasningsevne til skiftende udfordringer og en bæredygtig fremtid med mindre spild og mindre miljøpåvirkning. Med IVECO eDaily går vi ud over at tilbyde et køretøj; vi skaber en ny standard for fleksibilitet, og det er afgørende i den moderne forretningsverden”, udtaler Jeppe Heidemann.

Når Jeppe og hans kollegaer tænder deres eDailys og kører på Road Tour i Danmark, foregår det første stop i Aalborg. De efterfølgende dage fortsætter turen til Aarhus, Odense og slutteligt ved deres lokale IVECO-forhandler i Roskilde.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

27.05.2024Installator.dk

Følsgaard og Panduit kan fejre et 60 år langt partnerskab

27.05.2024Installator.dk

Deadline nærmer sig: Nu er det sidste udkald for digitalisering af bogføringen

21.05.2024ARO ENERGY SOLUTIONS A/S

Sponseret

Fjernvarmeanlæg med dårlig afkøling er en energisluger og koster mange penge.

21.05.2024Installator.dk

Matematisk design åbner døren for store energibesparelser

16.05.2024Installator.dk

Boligejerne overvurderer den energimæssige stand af deres bolig

09.05.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Hvordan kan man reducere sit ydelsestab på solcelleparken?

07.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Eltavler til ladestandere løser en stor udfordring ved den grønne omstilling

30.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for stærkstrømsanlæg hos Banedanmark

Vil du føre tilsyn med stærkstrømsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

15.06.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Servicetekniker til varmetekniske løsninger i Nordsjælland

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
Indregulering af vand- og varmeanlæg

Få metoderne til design af varme-, køle- og brugsvandsanlæg, så de opfylder BR18’s krav til indregulering og funktionsafprøvninger

Dato

06.06.2024

Tid

08:30

Sted

Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, 2600 Glostrup

Dansk Standard
Kursus
Diplomkursus: Elsikkerhed

På dette kursus får du mulighed for at lære om, hvordan Elsikkerhedsloven, relevante bekendtgørelser og standarder er indbyrdes forbundne.

Dato

10.06.2024

Sted

København, Nordhavn