Bliv klogere på installatørens fremtidige transportmiddel

I forbindelse med lanceringen af IVECO Danmarks banebrydende elvarebil, IVECO eDaily, indleder transportvirksomheden en eDaily Road Tour. Med på turen er de eldrevne eDaily-varebiler, som i alt skal besøge fire byer i Danmark: Roskilde, Aalborg, Aarhus og Odense. Formålet med turen er ikke blot at øge kendskabet til IVECO eDaily, men også at belyse fremtidens køretøjer.

På eDaily Road Touren vil IVECO præsentere deres nye IVECO eDaily, der kommer i varianter som kassevogn, chassi og dobbeltkabine. Foto: IVECO..

Den 6. november begiver Salgschef for Daily i Danmark hos IVECO, Jeppe Heidemann, og hans team sig ud til de lokale IVECO-forhandlere i Roskilde, Odense, Aarhus og Aalborg. Her vil de præsentere IVECO Danmarks nye IVECO eDaily, der kommer i varianter som kassevogn, chassi og dobbeltkabine. På Road Touren har nuværende og nysgerrige kunder mulighed for at opleve den elektrisk drevne varebil på første hånd.

”Vi har inviteret en række kunder, for hvem potentialet til at skifte til eldrevne køretøjer som vores IVECO eDaily er særligt relevant. Gæstelisten indeholder primært offentlige institutioner og private virksomheder”, fortæller Salgschef for Daily i Danmark, Jeppe Heidemann.

Der har været langt imellem løsningerne inden for ikke-fossile køretøjer og varevogne, og der har desuden ikke været konkrete lovgivningsstramninger på området. Til trods for det mærker Jeppe Heidemann en begyndende efterspørgsel blandt kunderne samt i markedet.

”Vi mærker en efterspørgsel blandt vores kunder på den måde, at mange spørger efter eldrevne varebiler. Samtidig begynder kravene i udbud og licitation også at stramme til. Det betyder, at det hos mange af dem er et krav at have elbiler i flåden”, fortæller Jeppe Heidemann om sine erfaringer fra branchen.

Med indførelsen af de nye miljøzoner i de fem største danske kommuner er der ifølge Jeppe Heidemann tydeligt ved at tegne sig en tendens. Den skærpede lovgivning for personbiler indikerer klart, at der i fremtiden vil komme flere skærpede reguleringer for forskellige typer køretøjer, herunder varevogne. Derfor repræsenterer IVECO eDaily-varebilen en stærk kandidat som løsning for fremtidens transportbehov.

”De seneste fremskridt inden for bæredygtighed og energieffektivitet breder sig i hele branchen som en voksende bølge. Bylovgivningen strammes til ‒ et klart eksempel er den seneste ændring, der trådte i kraft den 1. oktober. Jeg er overbevist om, at dette blot markerer begyndelsen. Det vil ikke vare længe, før alle former for fossildrevne biler bliver totalt forbudt i storbyerne. Derfor er vores eDAILY en konkret, fremtidssikret løsning”, udtaler Jeppe Heidemann.

IVECO eDailyen har nylig modtaget en Guinness World Record-pris for sin imponerende trækkapacitet, som lovligt må trække op til 3.500 kilo på anhængertrækket. Men IVECO eDailyen skiller sig ikke kun ud på grund af sin trækkraft. Den byder også på en innovativ funktion, der giver brugerne mulighed for at tilpasse batterikapaciteten på varevognen efter deres individuelle behov. Det tilføjer dermed en ekstra grad af fleksibilitet til bilen, som kan være værdifuld for forskellige brugsscenarier.

Læs også: Sådan firedobler vi vedvarende energi på landet

”Med muligheden for modulopbygning af batteriet giver vi vores kunder den ultimative frihed. Frihed til at forme deres investering efter øjeblikkets behov, tilpasningsevne til skiftende udfordringer og en bæredygtig fremtid med mindre spild og mindre miljøpåvirkning. Med IVECO eDaily går vi ud over at tilbyde et køretøj; vi skaber en ny standard for fleksibilitet, og det er afgørende i den moderne forretningsverden”, udtaler Jeppe Heidemann.

Når Jeppe og hans kollegaer tænder deres eDailys og kører på Road Tour i Danmark, foregår det første stop i Aalborg. De efterfølgende dage fortsætter turen til Aarhus, Odense og slutteligt ved deres lokale IVECO-forhandler i Roskilde.

- PiB

Inwave ApS

Sponseret

Energibesparende udendørsbelysning i alment lejlighedskompleks

SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Digitaliser dit besøgs flow

Mere fra...

29.11.2023Installator.dk

Elinstallatør oplærer kunderne til gør-det-selv

29.11.2023Installator.dk

Kunstig intelligens skal sikre lav-temperatur fjernvarme i etageboliger

28.11.2023Installator.dk

Fjernvarmen buldrer frem – men der stilles krav til leverandørerne

28.11.2023Installator.dk

Klimavenligere ovn til sanitetskeramik lanceret

28.11.2023Installator.dk

Opkøbsbølge ruller i installationsbranchen

28.11.2023Installator.dk

Udfordringen: Fortsat vækst skal gå hånd i hånd med høj tilfredshed

27.11.2023Installator.dk

Staten skruer ned: Ladeinfrastrukturen overhaler forventningerne

27.11.2023Installator.dk

EU´s Innovationsfond klar til at uddele 4,8 mia. euro

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for højspændingsanlæg hos Banedanmark

Vil du have ansvaret for tilsyn med højspændingsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift? Så er du måske vores nye kollega!

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

17.12.2023

Banedanmark

Sikringsmedarbejdere søges til Sikring Øst

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre en grøn infrastruktur og tog til tiden?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Gustav Klauke GmbH

Intern kundeservicemedarbejder med elteknisk baggrund eller kendskab

Klauke, som er en del af Emerson Global Professional Tools, søger en intern kundeservicemedarbejder, der kan supportere salgs- og marketingaktiviteterne i Skandinavien.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Condair A/S

Vi søger en dedikeret og systematisk kollega til Produktionsteknisk afdeling

Leder du efter et deltidsjob, hvor du får glæde af det kollegiale fællesskab og samtidig mulighed for at bruge dine tekniske kompetencer? Så har vi her en mulighed for et spændende job!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en passioneret SEO- og webspecialist til vores marketingafdeling

Er du en passioneret marketingprofil med særlig interesse for de digitale kanaler, og motiveres du af at se en målbar effekt af teamets marketingtiltag? Så er du måske vores kommende kollega i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Condair A/S

Vi søger en rådgivende salgsingeniør med fokus på indeklima

Kan du både sælge tekniske produkter og samtidig være i øjenhøjde med dine kunder? Trives du med at have en afvekslende hverdag, hvor du både besøger kunder og samtidig er på kontoret for at rådgive i tekniske produkter? Har du erfaring fra ventilations- eller VVS-branchen?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle
Elsikkerhed.dk
Kursus
Åbent kursus i Spændingskvalitet

Et kursus i Spændingskvalitet fra ELsikkerhed sikrer større viden om hvordan du måler og undgår harmonisk forvrængning og dermed sikrer en høj spændingskvalitet for at beskytte værdifuldt elektronisk udstyr.

Dato

30.11.2023

Sted

Herning

Danvak
Kursus
BR18, brandsikring, krav og løsninger – Aarhus

Bliv skarp på BR18’s brandkrav og få en gennemgang af certificerede rådgiveres funktion og konsekvens for rådgivere, byggeledere, installatører m.fl.

Dato

05.12.2023

Tid

08:00

Sted

Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VVS: FAGLIGT ANSVARLIG TIL DELAUTORISATIONS-OMRÅDET I BOLIGER (VDBO)

Vil du være fagligt ansvarlig i din virksomhed indenfor vand og afløbsinstallationer i boliger? Tag din delautorisationsprøve på KEA.

Dato

08.12.2023

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Køleanlæg og varmepumper

Køle- og varmepumpeanlæg er en stor del af de udfordringer, som bygge-, industri- og fjernvarmesektoren møder i forbindelse med den grønne omstilling i forhold til vedvarende energi

Dato

30.01.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VARMEPUMPER - VE-INSTALLATØR

Vil du være VE-installatør af varmepumper? KEA får dig klar til godkendelse.

Dato

02.02.2024

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia