Brødrene Dahl vokser med otte procent i butikkerne

Brødrene Dahl kunne i 2019 for tredje år i træk fremvise vækst i forretningernes regnskab. Den løbende udvikling af butikkerne sammen med digitale kanaler har en væsentlig andel i det positive resultat.

Peter Møller, CEO i Saint-Gobain Distribution Denmark, der driver Brødrene Dahl, fremhæver, at forretningernes fremgang blandt andet skyldes en veludviklet omnichannel-strategi. PR-foto..

De sidste fire år har Brødrene Dahl kombineret den digitale udvikling af forretningen sammen med de fysiske butikker rundt omkring i landet, hvilket ifølge VVS-grossisten, er en af hovedgrundene til fremgangen.

"Den flotte 2019-vækst i forretningerne kommer blandt andet af vores omnichannel-strategi, hvor de fysiske forretninger og de digitale kanaler er tæt forbundet. Det sikrer vores kunder de bedste og mest personaliserede løsninger," forklarer Peter Møller, CEO i Saint-Gobain Distribution Denmark, der ejer Brødrene Dahl, og fortsætter:

Læs også: Væksten er stabil i installationsbranchen

"Det er tydeligt, at installatører i dag foretager flere og flere køb online, men for størstedelens vedkommende benytter de også de fysiske forretninger, for eksempel til at søge rådgivning, indkøb og inspiration. De elementer er en vigtig del af Brødrene Dahls services, og de skal således også være tilgængelige".

Sidste år lancerede Brødrene Dahl flere konceptbutikker og udvidede med en megastore i Aarhus, renoverede forretninger i Vejle, Odense og Rødovre, og sammenlagde Øland med forretningen i Albertslund.

"Vi havde travlt med ændringer i vores forretnings-netværk i 2019. Vi arbejder hele tiden på at gøre det let at være kunde hos os. Det kræver således også mange tilpasninger løbende, men det er præmissen. Let for kunden er omdrejningspunktet i mixet mellem vores forretninger og de digitale kanaler. En del af den vækst, vi ser, kan uden tvivl tilskrives satsningen på både det digitale og det fysiske", siger Peter Møller.

Brødrene Dahl forventer, at vækstkurven for de fysiske forretninger fortsat vil stige i de kommende år.

- HCL

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

10.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

05.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Hvilket datakabel er bedst til din industrielle applikation?

05.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle