Bravida udvider i Østjylland

Med overtagelse af aktiviteterne i Panda VVS & Randers Blikkenslager har Bravida Danmark styrket sin position i Aarhus- og Randers-området.

Østjylland oplever en markant vækst i disse år. Det samme gør Bravida Danmarks lokale afdeling, der arbejder målrettet på at styrke organisationen for at blive endnu bedre til at udnytte det positive lokale marked. Som et led i dette har Bravida Danmark netop forstærket vvs-delen ved at overtage aktiviteterne i Panda VVS & Randers Blikkenslager, der beskæftiger cirka 35 medarbejdere i afdelinger i Aarhus og Randers.

Effektive synergier
”Vi overtager en virksomhed med et stærkt lokalt omdømme, hvor god håndværkspraksis og kundepleje er i fokus. Jeg forventer derfor, at vi i kombination med Bravidas egne kompetencer og lokale størrelse kan skabe nogle effektive synergier på vvs-markedet,” siger Johnny Hey, der er Bravida Danmarks regionsdirektør i Jylland.

Panda VVS’s aktiviteter omfatter service- og installationsopgaver inden for vvs- og blik-arbejde, og kunderne tæller blandt andet mange boligforeninger og store entreprenører. For eksempel arbejder virksomheden i øjeblikket med projekter for Boligforeningen Møllegaarden i Randers og for MT Højgaard på et af de helt store prestigebyggerier på Aarhus Havn, Lighthouse.

Bravidas vvs-aktiviteter i Randers vil blive lagt ind under Randers Blikkenslager, der indtil videre fortsætter under det nuværende navn og på den eksisterende adresse med afdelingschef Ole Jacobsen som leder. Efter overtagelsen vil Bravida Danmark beskæftige cirka 200 i medarbejdere Aarhus og cirka 65 i Randers.

-KPE

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

25.06.2024Installator.dk

Elafgifter får boligejere til at frakoble solceller

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle