Bravida vinder omfattende NRGi-udbud

Bravida skal fremover varetage energiselskabet NRGis elforsyningsopgaver. Det blev afgjort efter, at opgaven har været i EU-udbud.

Energiselskabet NRGi har efter et EU-udbud valgt Bravida til at udføre selskabets elforsyningsopgaver.

NRGi mener, at samarbedet med Bravida vil generere en række stordriftsfordele og effektiviseringer, som skal være med til at løfte NRGi’s visioner.

Læs også: Bravida vinder stor opgave på Rigshospitalet

”For NRGi handler det primært om at sikre, at vi bliver Danmarks mest effektive virksomhed til el-infrastruktur. Aftalen indebærer en innovativ måde at planlægge og arbejde i relation til serviceringen og udførelsen af elarbejdet. Det betyder, at både NRGi og vores andelshavere bliver bedre stillet i fremtiden, siger Søren Sørensen, der er administrerende direktør i NRGi, i en pressemeddelelse.

Har rettet ind
NRGi fik i juli 2013 en bøde på 1,5 mio. kroner, fordi selskabet havde givet datterselskabet El:Con opgaven med at installere 150.000 intelligente elmålere i Østjylland, uden først at sende opgaven i udbud. Den sag fik NRGi til at ændre procedure til den praksis, som er anvendt i det seneste udbud.

”Vi valgte med dette udbud at gå nye veje, og vi valgte at lave et samlet udbud, hvor alle elforsyningsopgaver varetages af en enkelt leverandør. Afgørelsen fra sidste år om, at energiselskaber skal foretage udbud af alle elforsyningsaktiviteter, har givet os muligheden for at gentænke, hvordan hele udførelsesarbejdet kan håndteres på en endnu mere effektiv måde. En mulighed vi har grebet, og vi ser således frem til at få implementeret de nye løsninger”, siger Søren Sørensen.

Bravida går i gang med arbejdet i efteråret 2014.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle