Brdr. Bagner A/S - Hasle El-installation får ny ejer

Efter 35 år som indehavere af Brdr. Bagner A/S – Hasle El-installation i Aarhus overdrager Erik og Henrik Bagner nu deres virksomhed til Henning Mortensen A/S. De tidligere ejere og medarbejdere fortsætter arbejdet under samme navn og fra samme adresse som hidtil.

Kunderne hos Brdr. Bagner A/S vil fremover blive serviceret af de samme elektrikere, som de har været vant til. Foto: Brdr. Bagner A/S .

Tilbage i 2018 valgte Silkeborg-installatøren Henning Mortensen A/S grundet stigende ordretilgang på store byggeprojekter at åbne afdeling i Aarhus. Siden har aktivitetsniveauet i området været højt. For at sikre Aarhus-afdelingens fortsatte vækst samt styrke serviceforretningen har Henning Mortensen A/S indgået aftale med den århusianske elinstallatør Brdr. Bagner A/S om overtagelse pr. den.17. august 2022. 

Med købet overtager Henning Mortensen A/S en veldrevet, autoriseret familievirksomhed, der har serviceopgaver inden for elinstallation som kerneydelse. Foruden en stærkere tilstedeværelse i Aarhus-området får Henning Mortensen a/s tilført knap 10 nye medarbejdere inklusive de tidligere ejere.

Stærkere lokal tilstedeværelse i Aarhus

"Jeg er rigtig glad for at byde alle fra Brdr. Bagner A/S velkommen. Virksomheden bygger på mange års lokal tilstedeværelse, ansvarsfuld drift og et godt kundegrundlag. Dermed supplerer Brdr. Bagner A/S vores aktiviteter og ambitioner i Aarhus perfekt".

Sådan siger partner og afdelingschef Thomas Munk Olsen fra Henning Mortensen A/S om købet af Brdr. Bagner A/S. Han indtræder som direktør i det nyindkøbte selskab, og han fortsætter:

LÆS OGSÅ: Det fuldførte byggeri faldt med 3 procent i 2. kvartal

"Der er stadig kraftig aktivitet i Aarhus-området, og Henning Mortensen A/S er i fuld gang med en række store fag- og teknikentrepriser på byggerier, som vi efterfølgende gerne vil tilbyde teknisk service på. Fordelen ved os er, at vi kan tilbyde installation og service inden for både VVS, el, sikring, ventilation, sprinkler og blik. Med Brdr. Bagner A/S som en del af holdet bliver vi en endnu mere attraktiv lokal servicepartner i Aarhus".

Samme service – flere kompetencer

Hos Brdr. Bagner A/S er der også glæde over de muligheder, som den nye konstellation giver. Henrik Bagner, der siden 1987 har ejet og drevet elinstallationsfirma sammen med broderen Erik Bagner, siger:

"Vi har længe gået med tanker om, hvordan virksomheden kunne fremtidssikres i forbindelse med et generationsskifte. Det har været vigtigt for os, at kunder og medarbejdere bliver bragt trygt videre. Samtidig skulle det være en model, hvor vi begge kunne se os selv fortætte i virksomheden. Valget faldt på Henning Mortensen A/S,  da vi både får indfriet vores ønsker og fremover får mulighed for at tilbyde vores kunder flere typer af tekniske løsninger – blandt andet inden for tyveri- og brandsikring, som Henning Mortensen A/S er certificeret inden for".

Kunderne hos Brdr. Bagner A/S  vil altså fremover blive serviceret af de samme elektrikere, som de har været vant til. Samtidig vil de kunne drage fordelen af en langt bredere vifte af tekniske kompetencer hos én og samme samarbejdspartner. 

Ny ejer flytter ind

Som ny ejer af Brdr. Bagner A/S kommer Henning Mortensen A/S ikke til at ændre meget i det nuværende set-up. De tidligere ejere og medarbejdere kommer til at fortsætte arbejdet under samme navn og fra samme adresse i det vestlige Aarhus.

LÆS OGSÅ: Sol og vind skal firedobles på kun 8 år

”Største forandring her og nu bliver, at Henning Mortensen A/S har opsagt det nuværende lejemål på Søren Frichs Vej i Aarhus C. Vi flytter til Bagners lokaler på Viborgvej 149  i Aarhus V. Og så kan vores nye kollegaer se frem til mere digitaliserede arbejdsgange end hidtil”, slutter Thomas Munk Olsen.

Med købet af Brdr. Bagner A/S har Henning Mortensen A/S mere end 60 medarbejdere ansat i Aarhus-afdelingen  – heraf 18 lærlinge. På landsplan har Henning Mortensen A/S over 300 medarbejdere fordelt på seks håndværksfag og tre afdelinger i henholdsvis Silkeborg, Herning og Aarhus.

-AKJ

Niko-Servodan A/S

Sponseret

Har du en forældet smart home installation? Konverter nemt til Niko Home Control

SG Armaturen A/S

Sponseret

Junistar Bio

Relateret indhold

24.04.2024Installator.dk

Medarbejderne får klima-ild i øjnene

23.04.2024Installator.dk

Klimahensyn og udsigten til nulemissionszoner fik installatør til at køre grønt

22.04.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

Junistar Bio

19.04.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Ny serie af RIGOL oscilloskoper

18.04.2024Xolta A/S

Sponseret

XOLTA optimerer batteriets ydeevne via særligt styresystem

18.04.2024Wieland Electric A/S

Sponseret

Har du ofte korte deadlines til dine installationsprojekter?

18.04.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Opnå lys i ekstra lange længder?

18.04.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Sikker opladning til alle behov

Jobmarked

Se alle

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zealand - Erhvervsakademi Sjælland

Vi søger en dygtig underviser til vores VVS-installatøruddannelse

Har du en passion for VVS-faget og brænder du for at udvikle og formidle din faglige viden? Så er der en spændende mulighed for at blive en del af Zealands team i Slagelse. Vi søger en dygtig adjunkt eller lektor til vores VVS-installatøruddannelse, som udbydes både som fuldtidsstudie og som efteruddannelse i Slagelse.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

02.05.2024

METRO THERM A/S

Vi søger en Key Account Manager til vores varmepumpeteam

Har du forstand på varmepumper? Og trives du på landevejen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Key Account Manager hos METRO THERM.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

11.05.2024

ABB A/S

Projektleder inden for el-infrastruktur

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid. I ABB har vi et klart mål om at udbrede diversitet og inklusion både når det gælder: køn, LGBTQ+, handikap, etnicitet og alder. Sammen er vi startet på en rejse, hvor vi allesammen både individuelt og sammen hylder og hilser individuelle forskelle velkommen.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

16.05.2024

Energi360

Salgsteknisk konsulent

Energi360 søger salgstekniske konsulenter med el eller VVS teknisk baggrund til både øst/vest Danmark.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

09.05.2024

ABB A/S

Senior Hardware Engineer – control panels for automation

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Banedanmark

Bliv sportekniker i Banedanmark

Trives du i det fri, og vil du være med til at vedligeholde Banedanmarks jernbanespor?

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Solar Danmark

Account Manager til El-Installatørsalg

Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at forme? Så har vi muligvis jobbet til dig, som Account Manager el-Installatørsalg.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

06.05.2024

Solar Danmark

Projektleder med teknisk erfaring

Du har nu muligheden for et alsidigt job, hvor du bidrager til den grønne omstilling. Som projektleder i Solar Industrial Solutions vil du være en del af projekter med mange samarbejdsflader både nationalt og internationalt. Du gør en forskel for vores kunder ved at hjælpe dem i hele salgs- og implementeringsprocessen.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

24.04.2024

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Materialeforståelse og komponenter til mindre byggerier

Få kompetencerne til at håndtere det korrekte valg af materialer ifm. forskellige typer af konstruktioner.

Dato

08.02.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
ENERGIKONSULENT 2 - FLERFAMILIEHUSE OG ERHVERV

Uddannelsen til energikonsulent i flerfamilie og erhverv certificerer dig til at kunne energimærke alle typer bygninger.

Dato

10.04.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Kommunikation, samarbejde og byggejura i byggeprocessen

På modulet Kommunikation, samarbejde og byggejura i byggeprocessen lærer du at vurdere byggesagens juridiske problemstillinger på baggrund af en juridisk granskning og kunne formidle disse til byggesagens samarbejdspartnere.

Dato

11.04.2024

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
CTS-anlæg. Konstruktion, installation og drift

Med korrekt anvendelse af CTS/BMS-systemer kan bygningsejere/driftsfolk, smart og innovativt, sikre den danske målsætning om en CO2-reduktion på 70% i 2030.

Dato

25.04.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

RIB Software
Kursus
Skal du nå at have en af de sidste pladser på vores Facility Management kursus?

Mange områder inden for både byggeri og drift bliver i stigende grad digitaliseret og FM er ingen undtagelse - er du klar til at varetage dette?

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Tivoli Hotel i København