Bruger du tiden rigtigt?

Vest-El A/S, der har afdelinger i henholdsvis Thyborøn og Hvide Sande, vil, som de fleste andre virksomheder, helst bruge tiden helt rigtigt.

Et af deres tiltag i den retning er at indarbejde Toolbox-systemet og de dertil hørende Plug 'N’Log-trackere til bilerne som en del af deres hverdag.

Den korte udgave:
Med TOOLBOX får du et samlet overblik over både biler, værktøj og medarbejdere. Lige så snart Plug 'N'Log er sat i dine medarbejderes biler, kan du med TOOLBOX tracke lokationen på enten din smartphone eller PC.

Kasper Byskov, CEO ved Vest-El A/S fortæller:
‘Helt kort så bliver ting ikke så nemt væk. Vores ansatte løber ikke rundt og leder efter ting. Ved at bruge appen, der følger med Toolbox, kan de hurtigt finde fx. en stige. Det er en stor tidsbesparelse i løbet af en dag.’

Det har også en helt konkret og direkte betydning for Kaspers hverdag: ‘Der er ikke længere medarbejdere, der kommer og spørger mig efter værktøj og andet. Det betyder en stor tidsbesparelse i min arbejdsdag.’

Carlog Værktøjshåndtering kan kombineres med Flådestyring i én og samme løsning. I dag er Flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider.

Giv os allerede i dag et kald på tlf. 31974064 - det vil du ikke fortryde.

Mød os på facebook eller Linkedin

Mere fra...

24.05.2024Carlog System

Sponseret

Tak for besøget!

13.05.2024Carlog System

Sponseret

Skal vi mødes?

06.05.2024Carlog System

Sponseret

SES VI?

02.02.2024Carlog System

Sponseret

Er det overvågning eller hjælp til opgaveløsning?

25.01.2024Carlog System

Sponseret

Fokus på brændstofforbrug og firmabilernes klimaaftryk

12.01.2024Carlog System

Sponseret

Har du styr på medarbejdere, værktøj og lovpligtige eftersyn?