BYGGERI’20 bliver til BYGGERI’22

Forsøget på at inddæmme spredningen af coronavirus har haft konsekvenser for årets BYGGERI-messe, der nu er udskudt til 2022.

Tusindvis af byggeriinteresserede mennesker, der går op og ned ad hinanden, er ikke helt foreneligt med de nuværende afstandregler. Foto: Byggerimessen..

Danske Byggecentre, der står bag BYGGERI-messerne med titusindvis af deltagere, udskød i marts årets messe, BYGGERI ’20, som direkte konsekvens af regeringens foranstaltninger til forebyggelse og inddæmning af udbredelsen af coronavirus.

Læs også: Danmark søger om værtskab for de næste Euroskills

Siden da har arrangørerne Danske Byggecentre arbejdet hårdt på at finde en mindelig løsning og en ny dato. Nu er der fundet en ny dato for messen, og alle udstillere får deres standleje tilbagebetalt.

”Det er vigtigt for os at handle ansvarligt. Vore udstilleres og de besøgendes sikkerhed og tryghed er afgørende. Og med de usikre udsigter for mindsket smittefare, går der betydeligt længere tid, end vi først antog, før det er forsvarligt at samle så mange besøgende, som vi gør på BYGGERI-messen”, siger Palle Thomsen, administrerende direktør i Danske Byggecentre, der arrangerer messen.

Samtidig er erhvervslivet voldsomt ramt af den heftige økonomiske usikkerhed, der har hersket siden marts. Og sådan vil det forventeligt være i lang tid endnu.

Respekt for usikkerheden
”Vi har dyb respekt for, at konsekvenserne af covid-19 kan ramme bredt. For mange handler de næste mange måneder ikke om messer, men om at få deres virksomheder styret sikkert gennem krisen. Det tager vi hensyn til”, siger Palle Thomsen.

Arrangørerne har derfor vedtaget, at BYGGERI’20 bliver til BYGGERI’22, der afholdes 1. til 4. marts 2022 i MESSE C i Fredericia.

Sideløbende med at finde en ny dato, har arrangørerne bag messen været fokuserede på at afsøge alle muligheder for økonomisk at tilgodese og kompensere udstillere på BYGGERI'20.

”Messeudvalget og bestyrelsen i Danske Byggecentre har besluttet at tilbagebetale de indtægter, vi har haft fra messen, hurtigst muligt. Hvilket i praksis betyder, at alle udstillere får deres standleje retur”, siger Palle Thomsen.

Læs også: DM i Skills tiltrækker nye VVS-talenter

”Vi håber, at tingene langsomt men sikkert lysner, og vi ser frem til at komme i gang med at planlægge BYGGERI'22, som vi gør til en fantastisk messe for alle. Både for udstillere og besøgende”.

- SMF

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Coronakrisen

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle