Bygget til fremtiden: GF Piping Systems introducerer butterflyventilen 565 Lug-type

Med tilføjelsen af den nye ventil har den schweiziske leverandør af rørsystemer fuldendt sit sortiment af den lette og korrosionsfrie butterflyventil 565. Lug-type designet giver mulighed for yderligere anvendelsesmuligheder i applikationer inden for vandbehandling, marine og køling.

Foto: GF Piping Systems

Butterflyventil 565 til flangesamling blev introduceret i 2021 og blev udviklet som et alternativ til metalventiler. På grund af det lette design i plast, samme byggemål som metalventiler samt høj tryk- og temperaturbestandighed er 565 mere omkostningseffektiv og har længere levetid. For at kunne tilbyde det fulde produktsortiment har GF Piping Systems nu introduceret butterflyventilen 565 Lug-type. 

565 Lug-type kan anvendes som endeventil, hvilket gør det muligt at adskille rørsystemer ensidigt. Det letter vedligeholdelse og drift af filtre, tanke og andre installationer. Som standard har 565 Lug-type plug-in gevindindsatser. De aftagelige indsatse er designet til at øge fleksibiliteten og tilpasningen under drift og forbedre materialeseparationen i slutningen af ventilens levetid. 565 Lug-type har også et patenteret ventilhus med åbne sider, som reducerer materialeforbruget og giver lettere adgang til plug-in gevindindsatserne.

Den nye ventil har også de samme specifikationer som resten af serien. Den er fremstillet i plast, som beskytter den mod korrosion og slid og samtidig reducerer den samlede vægt i forhold til metal. Derudover har den en Data-Matrix-kode til sporbarhed og LED-tilbagemelder (option). 565 Lug-type leveres med mange marine- og vandgodkendelser, herunder NSF, DNV, Lloyds Register og KTW-BWGL. 565 er den første industriventil med en miljøvaredeklaration (EPD).

Afhængigt af anvendelsen kan 565-serien konfigureres til at opfylde forskellige krav. 565 kan betjenes manuelt med et låsbart håndtag eller et håndhjul, men den har også en digital grænseflade som standard til plug-and-play procesautomatisering. Valgfrit udstyr omfatter pneumatiske eller elektriske aktuatorer og mulighed for tilbagemelding med LED feedback. Dermed er 565 designet til at blive integreret problemfrit i automatiseringssløjfer, som kan styres og overvåges eksternt. 

Sandra Schiller-Mauz, leder af Procesautomation hos GF Piping Systems, er stolt af produktlanceringen: ”Med butterflyventilen type 565 til flangemontage satte vi os allerede for at skabe en butterflyventil, der slår metalalternativer ved at være let, meget pålidelig og omkostningseffektiv. Med lanceringen af type 565 Lug-type har vi suppleret denne succes og fuldendt vores tilbud. Nu er der en løsning til alle de behov vores kunder har. Takket være vores R&D-teams, som har stort fokus på innovation og bæredygtighed, er 565 Lug-type bygget til fremtiden."

Foto: GF Piping Systems

Mere fra...

26.02.2024Georg Fischer

Sponseret

Bygget til fremtiden: GF Piping Systems introducerer butterflyventilen 565 Lug-type

15.05.2023Georg Fischer

Sponseret

Hycleen Automation System: Optimal Cirkulationsstyring

05.04.2023Georg Fischer

Sponseret

Mindst 25% lavere emission: GF Piping Systems butterflyventil 565 i plast slår alternativer i metal

20.10.2022Georg Fischer

Sponseret

Broen fra store til små dimensioner: Det nye COOL-FIT 2.0 Push System

28.04.2022Georg Fischer

Sponseret

Neoflow trykreguleringsventil fra Georg Fischer giver intelligent trykstyring

17.03.2022Georg Fischer

Sponseret

Fremtidens vandspild bekæmpes i GFs panel