Carl Ras slår dørene op for håndværkerevents den 8. juni over hele landet

Værktøjsgrossisten Carl Ras kan inden længe slå dørene op til nye håndværkerevents. Målet er at servicere og tilfredsstille håndværkskunder i hele landet.

"Carl Ras er i dag et stort netværk af landsdækkende butikker. Derfor ønsker vi at udvide ’storbysmesserne’ til et nationalt koncept, der så vidt muligt gavner vores håndværkskunder i hele landet", fortæller Steen Demskov. Foto: Carl Ras. .

Meget er sket, siden Carl Ras i 2019 afholdt sine seneste håndværkermesser i Brøndby og Aarhus, der gennem mange år har været en fast tradition i branchen. En årrække med corona krise medførte efterfølgende leveranceproblemer og leveringsudfordringer, der gjorde værktøjsgrosisten nødsaget til at aflyse de årlige messer tre år i træk.

Carl Ras er siden da vokset med to nye butikker i Holbæk og Esbjerg, og til efteråret åbner en ny butik i Randers.

”Carl Ras er i dag et stort netværk af landsdækkende butikker. Derfor ønsker vi at udvide ’storbysmesserne’ til et nationalt koncept, der så vidt muligt gavner vores håndværkskunder i hele landet,” udtaler marketingchef i Carl Ras, Steen Demskov, og tilføjer:

”Tiden er samtidig blevet en anden efter corona krisen. Hvor Brøndby messen udelukkende blev afholdt som en fysisk messe over fire dage, ønsker vi nu at skabe et koncept, der giver kunderne bedre online salgsmuligheder.”

Det nye koncept består af en landsdækkende håndværkerfest i juni og Carl Ras’ fødselsdagsevent i august.

Leverandører bakker op om nye håndværkerevents
Lavpraktiske omstændigheder har ifølge Steen Demskov også været medvirkende til beslutningen om Carl Ras’ nye håndværkerevents:

”Vi har ikke længere mulighed for at afholde messe i Brøndby hallerne, da Brøndby kommune har besluttet at anlægge en ’sportsby’ ved hallerne, så en stor del af P-pladserne er nedlagt. Vi så det derfor som en kærkommen lejlighed til at gentænke vores koncept på ny,” fortæller han og tilføjer: 

”Flere af vores leverandører har ikke længere ressourcer eller mandskab til at deltage på en stor fysisk messe i denne størrelse, ligesom det kræver mange interne ressourcer fra vores side. Vi har derfor fået god opbakning til det nye koncept fra mange af vores leverandører, som vil være til stede på begge håndværkerevents de fleste steder i landet.”
Landsdækkende håndværkerfest med gode traditioner

Når Carl Ras inden længe slår dørene op til landsdækkende håndværkerfest, bliver det ifølge Steen Demskov med alt det bedste fra Brøndby messen:

”Kunderne får fortsat mulighed for at møde nogle af Danmarks stærkeste leverandører fra hele branchen i øjenhøjde, ligesom vi har lagt os i selen for at lave skarpe produkttilbud og dagtilbud fra et bredt og dybt sortiment, hvorigennem de kan få rådgivning fra både leverandører og sælgere i Carl Ras. Der vil også være produktnyheder og demoer, og traditionens tro giver vi gratis frokost,” fortæller han og tilføjer:

”Samtidig er det en oplagt mulighed for at tage en god sludder og fagsnak med kollegaer og håndværkere i branchen.”

Håndværkerfesten bliver afholdt torsdag den 8. juni i alle Carl Ras’ 20 engroscentre, og produkttilbuddene vil være gældende i uge 23 og 24.

”Det giver os mulighed for at invitere flere landsdækkende kunder indenfor til håndværkerfest i deres lokale Carl Ras butik, så vi håber, vi kan lokke flere håndværkere til. Har man ikke tid til at forlade byggepladsen på dagene, vil det være muligt at handle online på carl-ras.dk alle tider af døgnet, hvorfra alle varerne kan bestilles,” tilføjer Steen Demskov.

Gentager succesrigt fødselsdagsevent
I anledningen af Carl Ras’ fødselsdag følger værktøjsgrossisten op med endnu et håndværkerevent i alle butikker og online torsdag den 31. august.

”Vi forventer, det bliver lige så stort som sidste år, hvor vi i anledningen af vores 90-års fødselsdagsmesse blev lagt ned af glade håndværkskunder, der fik mulighed for at gøre en god handel,” siger Steen Demskov.

/ PBH

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

14.06.2024Installator.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

13.06.2024Installator.dk

Trusselsniveauet hæves for gas- og elsektoren

12.06.2024RIB Software

Sponseret

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

12.06.2024Installator.dk

Tekniq klar med omfattende program på Folkemødet

12.06.2024Installator.dk

Danmark mangler plan for anvendelse af CO2 til e-fuels

11.06.2024Installator.dk

Bred politisk aftale sikrer økonomi til udbygning af elnettet

11.06.2024Installator.dk

Norlys køber Ewii´s fibernetværk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

11.06.2024

Tid

09:00

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

18.06.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Elsikkerhed.dk
Kursus
Ladestandere - Installation og dimensionering - Herning

Et ladestander-kursus sikrer dig en grundig gennemgang af kravene til forberedelse, dimensionering, installation og test af ladestandere til elbiler.

Dato

19.06.2024

Tid

12:30

Sted

Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Elsikkerhed.dk
Kursus
Dimensionering af nødstrømsanlæg (UPS) - Greve

Et kursus i UPS-anlæg fra ELsikkerhed sætter dig i stand til at dimensionere og beregne et UPS-anlæg og designe en driftssikker installation, der også kan serviceres spændingsløst.

Dato

25.06.2024

Tid

08:30

Sted

Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

Elsikkerhed.dk
Kursus
Boligdimensionering - Herning/virtuelt

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab, som dette kursus giver adgang til. Alle deltagere får udleveret vores ‘Gør det Kort’, som giver hurtigt overblik over de vigtigste ændringer inden for installationer i boliger og opfylder kravene til dimensionering efter standarden DS/HD 60364.

Dato

26.06.2024

Tid

09:30

Sted

Online / Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning