Danmarks første og største energimesse i Bella Center

Den 23.-25. maj 2013 præsenterer Bella Center landets første og største energimesse, ENERGY EUROPE. Den nye messe bliver afviklet med både national og international opbakning og skal medvirke til at sikre Danmarks placering på landkortet som verdensførende på området for vedvarende energi og cleantech.

ENERGY EUROPE i Bella Center er i fuld gang med at opfylde sit mål om at samle alle interessenter inden for bæredygtig energi under ét tag. Den nye messe bliver afviklet med både national og international bakning fra blandt andre Dansk Industri, Copenhagen Cleantech Cluster, DS-Håndværk, Dansk Energi, brancheorganisationen Vindmølleindustrien og EREC (European Renewable Energies Council).

”Det er glædeligt, at så store dele af energi- og cleantech-branchen viser deres opbakning til ENERGY EUROPE, da vi gennem videndeling på tværs af industrier og landegrænser kan blive klogere på, hvordan andre har løst udfordringer og lavet smarte løsninger. I sidste ende er vi alle sammen interesserede i at fremme vedvarende energi mest muligt, og messen kan derfor fungere som introduktion til den brede palet af energiteknologier og herunder også vindenergi,” udtaler adm. direktør Jan Hylleberg fra Vindmølleindustrien.

Europæisk opbakning
ENERGY EUROPE er den første energimesse der får fuld opbakning fra paraplyorganisationen for vedvarende energi i EU, EREC.

"EREC er glade for at støtte ENERGY EUROPE, idet konceptet omkring en messe for fuldt fornyelige energikilder giver mulighed for at åbne op til både nye markeder og nye personer. Danmark er et af hjemstederne for vellykkede politikker med hensyn til bæredygtig energi- og klimavenlig energiforsyning. Danmark er desuden et fremragende valg som vært for en begivenhed, der sætter fokus på de skandinaviske og østeuropæiske markeder i 2013. Gennem én udstilling og ét marked vil denne begivenhed tilvejebringe et vigtigt mødested for alle de største aktører og beslutningstagere i branchen. Sammen med de danske partnere og arrangører ønsker EREC at bringe verdens nøgleaktører inden for energiforsyning til ENERGY EUROPE,” fortæller Rainer Hinrichs-Rahlwes, direktør i EREC.

Salgs- og marketingdirektør Jacob Schmidt fra Bella Center, der arrangerer ENERGY EUROPE, er glad for den store opbakning.

International showcase
”Danmark er hjemland for vedvarende energi og en ledende spiller i den energi turn-around, som foregår netop nu. Det er derfor det perfekte tidspunkt til at skabe en innovativ, international showcase for alle vedvarende energi- og cleantech-industrier. ENERGY EUROPE er det ideelle nationale og internationale udstillingsvindue samt det vigtigste mødested for alle i industrien, og vi er glade for at så mange vigtige spillere bakker op om messen.”

Messen åbnes, blandt andet, af EU-kommissær for klima Connie Hedegaard og Klima-, Energi-, og Bygningsminister Martin Lidegaard og har en stor konferencedel med seminarer, præsentationer og workshops.

ENERGY EUROPE er en årlig tilbagevendende messe og konference og afholdes første gang den 23.-25. maj 2012 i Bella Center. Læs mere på: www.energy-europe.dk

-KPE

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

10.06.2024RIB Software

Sponseret

I dag starter IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

05.06.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle