Dansk Ventilation vil forbedre samarbejde om indeklima

Brancheorganisationen Dansk Ventilation samler byggeriets parter til konferencen IKV-dagen på Nyborg Strand. Målet er, at større fælles forståelse skal give smidigere byggeprocesser, mere på bundlinjen og øget innovation – og et bedre indeklima i boliger, institutioner og på arbejdspladser.

Da Dansk Ventilation først på året afviklede den første temadag om ”Indeklimaets Værdikæde”, var reaktionen fra en stor del af deltagerne, at der var behov for flere af den slags temadage.

bygherrer, rådgivere, entreprenører og producenter knokler derudaf med store byggeprojekter, er det sjældent, at der bliver udvekslet ret mange erfaringer eller viden på tværs af grupperingerne – og det skader kvaliteten af byggeriet. Ikke mindst bliver indeklimaet ikke så godt, som brugerne kunne forvente. Den videndeling vil vi meget gerne understøtte, siger direktør for brancheorganisationen Dansk ventilation, Christen Galsgaard.

Dansk Ventilation inviterer derfor alle byggeriets parter - det vil sige bygherrer, rådgivere, entreprenører og producenter fra ventilationsbranchen - til konference på Nyborg Strand den 1. november. Ikke for at diskutere dimensionering, regler eller samarbejdsaftaler, men udelukkende for via øget kendskab til ”de andres processer” at skabe grundlaget for et optimeret samarbejde fremover. Med både bedre indeklima og bedre bundlinjeresultat til følge.

I løbet af dagen vil en række oplægsholdere give stof til debat og inspiration til at tænke anderledes. Direktør for Københavns Ejendomme, Gyrithe Saltorp, taler om ”Bygherrernes krav og forventninger til godt indeklima”, seniorforsker ved Statens Byggeinstitut, Kim Haugbølle taler om ”Fremtidens værdikæde for effektivt byggeri og indeklima”, og endelig vil forskningschef hos Alectia A/S, Lars Christoffersen sætte fokus på ”Godt indeklima i byggeriet starter med rådgivernes projektering”.

En del af dagen sat af til diskussioner og erfaringsudveksling i mindre arbejdsgrupper.

Tilmelding til konferencen sker på info@danskventilation.dk

-KPE

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

07.06.2024Installator.dk

JV Ventilation skaber digital arbejdsplads

05.06.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop

05.06.2024Installator.dk

Lindab opkøber danske Venti

30.05.2024Genvex

Sponseret

"Det er jo helt vildt fedt, at det gør en så stor forskel"

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle