Danske hoteller opdrager på vores toiletvaner

Flere danske hoteller er hoppet med på vognen, hvor de vælger at imødekomme udenlandske gæsters toiletvaner ved at skifte de velkendte toiletter ud med douchetoiletter, der giver gæsterne mulighed for at blive nænsomt skyllet med en blid vandstråle

Senest har naturresortet Ribehøj installeret douchetoiletter i deres eksklusive bjælkehytter. Det er dog ikke blot for at imødegå udenlandske turister, men også for at være med til at introducere danskerne til douchetoilettet:

Vi føler, det er meget naturligt, at vi også på alle vores fremtidige værelser implementerer Geberits velvære-toiletter. Når man kigger til Østen og Asien, har de haft denne type rengøring i årtier, så det er jo mærkeligt, at det ikke er slået igennem noget før i Norden. Vi vil i hvert fald gerne være med til at gå foran, når det kommer til hygiejnen på toiletterne. Og så hænger det lækre toilet også godt sammen med et hotel som vores, der gerne vil give kunderne en særlig oplevelse,” lyder det fra hotellets ejer, Carsten Kjær.

Ribehøj ligger i en lille oase på landet. Her er alt bygget i træ, sten og sand – alt er i ægte materialer. Udadtil vil du opleve en tidsløs tilgang, der giver ro og tid til fordybning, men inde bagved finder du al den teknologiske luksus, du kan forestille dig. 

I Ribehøjs panoramasuiter og søsuiter er Geberit-toiletterne allerede installeret. I de nye hytter, der er ved at blive fundamenteret, er valget også faldet på Geberit. 

En lille hemmelig oplevelse
Det går godt i Danmark, og mange er i arbejde. Det betyder, at mange også søger wellness og velvære imellem de klassiske ferieperioder. Der kan være langt fra sommerferien til juleferien, så indimellem forkæler folk sig selv med ophold hos f.eks. Ribehøj.

Det er et naturligt valg, fordi efterspørgslen og interessen for bedre standard i det hele taget er stor. Folk vil det bedre i dag. Så det er virkelig naturligt, at vi i byggefasen også tager Geberits velvære-toiletter med. Vi er et velværdssted, hvor sjælen og sindet skal have hvile, og hvor der er lidt luksus. Derfor vil vi vælge Geberit AquaClean til både små og store værelser fremadrettet,” siger Carsten Kjær.

Ifølge Carsten Kjær er det ikke nok, der kun er en god madras og en jacuzzi. Når man går på toilettet, skal man også have en lille oplevelse – desværre en lidt for hemmelig en, hvis du spørger hotelejeren: 

Jeg havde håbet på lidt flere reaktioner fra folk, der skulle opleve det. Lur mig om ikke det er 95 procent, som aldrig har prøvet det før. Jeg undrer mig faktisk over, at jeg ikke hører mere om det. Men jeg tror, det er et ømtåleligt emne at tale løs om i receptionen. Det er nok meget naturligt, vi ikke hører så meget til det, men jeg er slet ikke i tvivl om, at de synes, det er skønt. For os handler det om at levere en oplevelse, uanset om man er i bad, i restauranten eller er på toilettet.” 

Ribehøj er langt fra alene om at tage den nye toilettrend til sig. Også på hotel D’Angleterre, Ruths Hotel, Hotel Vejlefjord, Kurhotel Skodsborg, Hvidbjerg Strand og senest det nye hotel og showroom The Audo i Nordhavn har Geberit installeret Geberit AquaClean douchetoiletter.

Mere fra...

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

25.03.2024Geberit A/S

Sponseret

Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

05.03.2024Geberit A/S

Sponseret

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier

18.01.2024Geberit A/S

Sponseret

4 gode grunde til at Geberit AquaClean stadig er et foretrukket valg af installatører