Danvak etablerer nyt eksklusivt ledernetværk

Netværk af Topledere i Byggeriet drøfter i øjeblikket forretningsmæssige udfordringer og muligheder ved 2030 målene for bæredygtigt byggeri.

Netværket arbejder ud fra devisen om, at inspiration er godt, men evnen til at lede forandring er bedre. Foto: Danvak.

26.07.2022

Sponseret

Danvak

Netværket Næste Generation af Topledere i Byggeriet klæder fremtidens topledere på til at håndtere de forretningsmæssige udfordringer og muligheder ved 2030-målene for et bæredygtigt byggeri. Netværket er eksklusivt for en begrænset deltagerkreds.

Deltagerne i netværket vil blive sammensat på tværs af værdikæden og ud fra et krav om, at deltagerne befinder sig på samme niveau. Derved sikrer vi et dynamisk, ambitiøst og relevant netværk. Netværket afspejler dermed bredden i byggeriet med arkitekter, rådgivende ingeniører, professionelle bygherrer, producenter, installatører og entreprenører i samme gruppe, så der også kan etableres nye samarbejdsrelationer.

LÆS OGSÅ: Gamle gasfyr ender i Den Blå Avis

Netværket arbejder ud fra devisen om, at inspiration er godt, men evnen til at lede forandring er bedre. Vi ønsker at styrke deltagernes fokus på og konkret viden om 2030-udfordringerne for et bæredygtigt byggeri. Alle temamøderne tager udgangspunkt i medlemmernes egne virksomheder og giver dem inspiration og stærke værktøjer til at arbejde med målsætningerne strategisk og forretningsorienteret. Der vil være mindre hjemmeopgaver til hvert temamøde, så de konkrete emner kan bringes i spil i hverdagen og i ledelsen.

Hvert temamøde vil have de ypperste oplægsholdere, som besidder lige netop den viden, jeres kommende topledere har brug for. Netværket faciliteres af Thomas Uhd, som har mangeårig erfaring inden for byggeriet med ledende stillinger hos blandt andet Aalborg Portland, Dansk Byggeri og Bygherreforeningen. Han vil sikre højt niveau og den nødvendige praktiske tilgang til temaerne.

Netværket drives af Danvak, der arbejder for at styrke innovation og netværk samt at udvikle kompetencer inden for blandt andet bæredygtighed på tværs af byggeriets værdikæde.

-AKJ

Mere fra...

11.06.2023Danvak

Sponseret

Danvaks ventilationskursus giver dig grundlæggende viden og solide redskaber til at imødekomme branchens voksende behov

19.12.2022Danvak

Sponseret

Danvaks ventilationskursus giver dig grundlæggende viden og solide redskaber til at imødekomme branchens voksende behov

05.09.2022Danvak

Sponseret

Bliv klogere på BR18’s brandkrav og løsninger

26.07.2022Danvak

Sponseret

Danvak etablerer nyt eksklusivt ledernetværk

20.05.2022Danvak

Sponseret

Er en varmepumpe med varmelager den bedste løsning?

05.03.2021Danvak

Sponseret

Bliver din bygning Corona-syg af nedlukning?