CBRE Intego opretter ny afdeling med fokus på grøn omstilling

David Collard, 46 år, er per 3. januar ansat som afdelingschef for den tekniske servicepartner CBRE Integos landsdækkende forretningsområde Energi infrastruktur, og han får ansættelsessted i Aarhus.

David Collard, 46 år, er per 3. januar ansat som afdelingschef for den tekniske servicepartner CBRE Integos landsdækkende forretningsområde Energi infrastruktur, og han får ansættelsessted i Aarhus. Foto: CBRE intego..

Afdelingens fokusområde er at bidrage til omstillingen fra fossil energi til bæredygtig energiformer. Den nye afdeling dækker fire hovedområder:

- Energiproduktion
- Energidistribution
- Projekter
- Mellemspændingsservice

Afdelingens kompetencer spænder bredt og baserer sig på CBRE Integos mangeårige erfaring inden for blandt andet kraftværksservice.
David har en baggrund som elektriker og el-installatør, hvor han igennem sin karriere har beskæftiget sig med projekter inden for elforsyning og vedvarende energi.
De seneste knap syv år har han været ansat hos Siemens Gamesa Renevable Energy med fokus på projekter inden for højspænding – først som højspændings specialist ingeniør og sidenhen som Operational manager med fokus på driftsledelse, udvikling, kvalitet og sikkerhed.

Læs også: Landsdækkende installatør skifter navn

David får ansvaret for CBRE Integos nuværende team med 30 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med kraftværksservice og tæller både en key account manager, projektledere og teknikere.
David vil med sine kompetencer og erfaring bidrage positivt til CBRE Integos fortsatte udvikling og vækst af forretningsområdet energi infrastruktur på landsplan.
Privat bor David i Aarhus.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

21.06.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

20.06.2024Installator.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

20.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne: God dag for famlieejede virksomheder

20.06.2024Installator.dk

Bravida henter erfaren profil til regional direktør-stilling

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle